Nu kan du få løfteborde i endnu bedre design end hidtil

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Annoncør: TRANSLYFT

Stadigt flere virksomheder finder gavn ved at investere i løfteborde af den rette gode kvalitet. Løfteborde er alsidige i deres anvendelsesmuligheder, og bruges for eksempel til ind- og udlevering af varer fra et lager samt håndtering af emner. Et løftebord er derfor et alsidigt redskab, der kan bruges i mange produktioner og industrier. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for, hvor løfteborde kan være medvirkende til at skabe stor værdi for den enkelte virksomhed.

Løfteborde sikrer effektivitet og pladsudnyttelse for en lang række virksomheder

Løfteborde kan mange ting, ikke mindst når det kommer til at effektivisere samt at udnytte plads mest muligt. Står du som ansvarlig for en virksomhed, der kunne have gavn af moderne og veldesignede løfteborde eller sakselifte til at udføre tungt arbejde på optimeret vis, kan du finde et stort udvalg af løfteborde og sakselifte hos TRANSLYFT.

TRANSLYFT leverer løfteborde og løfteudstyr, der kan bruges i mange sammenhænge, for eksempel når det kommer til lagerarbejde, pakkeri, varehåndtering og endda midt i produktionsprocessen. Her har løfteborde den særlige fordel, at de ergonomisk kan indstilles til den helt rette højde, der sørger for at medarbejdere kan arbejde på ergonomisk korrekt vis og effektivt få arbejde fra hånden i en sund og naturlig stilling. Her kan mange tunge løft ligeledes afhjælpes, således at medarbejderen mindsker risikoen for at udvikle rygskader. Dette gælder både rygskader af akut karakter såvel som de skader, der opstår med ensformig belastning over tid. Forebyggelse af arbejdsskader er naturligvis i virksomhedens interesse, da det kan mindske sygdom og fravær, hvilket kan spare virksomheden for mange penge.

Rustfrit stål sikrer nem rengøring

De rette løfteborde bringer mange gode fordele til virksomheden, således både på området angående sunde arbejdspositioner, men bestemt også når det kommer til effektivitet. Endnu en fordel er der for eksempel at hente, når det kommer til de designmæssige detaljer ved løfteborde og sakselifte. TRANSLYFT løfteborde fås i et design, der tillader nem og grundig rengøring, hvilket er særligt egnet til virksomheder, der behandler fødevarer eller andre produkter, hvor streng hygiejne er et krav.

Find en løsning, der passer netop din virksomhed

Løftebehovene hos den enkelte virksomhed vil naturligvis altid variere, hvorfor det er vigtigt at finde den helt rette løsning, der matcher dine specifikke behov. TRANSLYFT tilbyder standardløsninger, der er nemme og billige, men derudover laver de også skræddersyede produkter, hvis din virksomhed at særlige krav.

Ikke nok med, at du kan få et løftebord, der er hygiejnisk, du kan også få et ATEX-godkendt løftebord, hvis din virksomhed håndterer sprængfarlige produkter eller emner. Derudover kan du naturligvis også få de løfteevner, størrelser og andre specifikationer, du har brug for, at for at løftebordet passer perfekt til din virksomhed.

Løfteborde anvendes i en længere række af forskellige sammenhænge og kan for eksempel effektivisere samt lette arbejdsbyrden på følgende områder:

  • Ind- og udlevering af varer
  • Pakkeri af varer
  • Lager og relaterede lageropgaver
  • Produktion og montage

Ligegyldigt hvilket område, du ønsker et godt designet løftebord til, kan dette med al sandsynlighed implementeres på effektiv vis. Kontakt TRANSLYFT for at høre mere om mulighederne for en effektiv løsning.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud