Nyd Valby – også når du er hjemsendt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

I øjeblikket er de fleste danskeres normale liv sat på pause. Byture med venner og hyggelige eftermiddage på Valbys caféer er i øjeblikket skiftet ud med hjemmearbejde og en kraftig nedskæring af alt social kontakt. Det kan der ganske vist være gode ting ved, for måske er det nu, du skal afprøve en masse spændende opskrifter eller gå i gang med en tv-serie, du har glædet dig til? Men det kan bestemt også være meget hårdt at skulle undvære så mange ting, der giver hverdagen glæde og værdi. Derfor gælder det om at finde lyspunkter i en ellers mørk og trist tid – for eksempel ved at bruge noget ekstra tid på at nyde Valby.

Naturen er her altid

Hvis der er en ting, Coronakrisen har vist, så er det vigtigheden af at komme ud i naturen. Det er fantastisk at kunne forlade sin bolig, bare for en lille stund, og komme ud under åben himmel mellem træer, sten og buske. Heldigvis er der flere muligheder for at nyde naturen i Valby, for eksempel ved at tage en tur i Valby Parken. Her der plads nok til at holde god afstand, og du kan både nyde den friske vind fra havet, gå en tur eller måske tage dit barn med på legeplads.

Gå på opdagelse på internettet

Valby er et relativt stort område, og selvom du måske har boet i byen i mange år, er der garanteret steder, du ikke har besøgt endnu. Derfor kan du bruge Coronatiden til at surfe rundt på internettet og planlægge alle de dejlige ting, du skal lave, når samfundet begynder at lukke op igen. Du kan måske besøge en ny butik eller en restaurant med mad, du aldrig har smagt før. Mens du er på internettet, kan du også bruge tid på bet eller cashpoint, hvis du har brug for noget mere underholdning.

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælderSpar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud