Økonomiske tips til julehandlen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det er atter den tid på året, hvor flest danskere føler sig stresset. En af de centrale årsager hertil er økonomien, idet mange danskere føler, at der er mange forventninger og forpligtelser at leve op til i juletiden.

Derfor kommer der her en række ganske simple tips til dig, som ønsker at bevare kontrollen over din økonomi gennem hele juleperioden. Du er muligvis bekendt med tipsene, men det skader aldrig at blive mindet om disse i en periode, hvor man hurtigt kan stresse med hovedet under armen.

Du ønskes god læselyst samt en fantastisk jul.

1. Få overblik over privatøkonomien

Du kender det sikkert allerede – hvis du mister overblikket og stresser derfor endnu mere? Mange danskere har det i hvert fald sådan, hvorfor du bør bestræbe dig på at bevare eller tilbageerobre overblikket over din økonomi hurtigst muligt.

Der er ikke andet for, end du må afsætte en aften til at sætte dig ned og tage et grundigt kig på økonomien. Hvor mange udgifter har du, og hvad forventer du, realistisk, at du skal bruge på julen anno 2018?

2. Få din aktuelle økonomi i topform

Med denne overskrift menes der, at du bør skære alle unødvendige udgifter enten væk eller ned, så din økonomi står helt skarp. Det handler ganske simpelt om at omgruppere din privatøkonomi, således du har nogle økonomiske kræfter til at stå imod med.

Eksempler på posteringer hvor du muligvis kan spare er abonnementer såsom streamingtjenester, træning eller andre ordninger. Hertil bør du tage et kritisk og logisk kig på, om du bruger alle disse? Det kan være, at din nytteværdi er så lav, at du ligeså godt kan skære dem væk eller sætte et par abonnementer i bero i december, hvis du alligevel ikke får tid til at bruge disse?

3. Overvej et kviklån

Hvis du har benyttet dig af vores tips i denne guide og alligevel vurderer, at du ikke har de økonomiske kræfter til at stå imod julen med, kan du nemt og enkelt tage et kviklån hos moneylender.dk.

Fordelen med en side som Moneylender er, at denne sammenligner priserne fra et stort udbud af forskellige banker, hvilket giver dig et overblik over markedets bedste lånemuligheder. Du kan derfor nemt overskue og afgøre, om du betragter et lån som en god ide med henblik på at styrke din privatøkonomi og dermed undgå økonomisk stress i juletiden.

4. Sammenlign priser

Hvis du har mulighed for at bruge lidt ekstra tid på at købe gaver og andre julerelaterede indkøb, kan du med fordel undersøge, hvor du kan spare på dine udgifter. Et godt sted at starte er pricerunner, hvis formål er at give slutbrugerne et overblik over markedet billigste priser ved at sammenligne de forskellige udbyderes priser. Du bør derfor tage et kig på dine varer derinde, således du ikke betaler for høj en pris for dine varer. Med denne metode kan du spare penge og/eller få mere for dine penge.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud