Opfrisk dig selv fra top til tå

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er der opstået en trang i dig til, at der skal ske noget med dig selv og dit udseende? Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, kan du tage dig til en at lave en makeover fra top til tå. Det behøver ikke være noget vildt, men selv små ting hist og her, kan gøre, at du føler, at du får en frisk start. Du bestemmer selv, hvor meget du vil gøre ud af det.

Besøg frisøren

Er dit hår begyndt at se kedeligt og slidt ud, så besøg frisøren og få en opfriskning. Her kan du både vælge at få lavet din sædvanlige klipning, eller du kan være mere modig og prøve noget helt nyt. Det er altid en god idé at spørge frisøren til råds om, hvad der kunne klæde dig, hvis ikke selv du har nogle idéer.

Tag et smut til tandtekniker

Noget som mange af os plejer at udskyde, er et besøg ved en tandtekniker. Det kan føles som trælse penge at skulle bruge, men til gengæld føles det rart bagefter, fordi du nu kan være sikker på, at alt er som det skal være. Så få booket en tid ved en professionel tandtekniker.

Forny din garderobe

Hvis din garderobe er fyldt med ting, som du har kigget på i lang tid, kunne det være en idé at skifte nogle ting ud. Nyt tøj kan motivere dig om morgenen, og det vil gøre, at du føler dig mere klar på dagen, fordi du føler dig bedre tilpas og smart i tøjet.

Forkæl dine negle

Hvis ikke du er typen, der plejer at gøre noget ud af dine negle, kunne du prøve at besøge en neglesalon. Efter et besøg der, vil du virkelig føle dig forkælet, og du vil komme ud med så fine negle.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud