Oplev Thailand i Valby – Foodland (LUKKET)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (4 votes cast)

I Foodland på Gl. Køge Landevej kan du købe alle de mad- og drikkevarer, som du kender fra Thailand. Hvis du endnu ikke har besøgt Thailand, er dette det tætteste, du kommer på Thailand uden at være der.

Hvis du synes, at det er spændende at lave mad fra fjerne egne og finde madvarer, som du ikke kan finde i de store danske supermarkeder, er Foodland et godt sted at besøge og modsat andre almindelige supermarkeder har stedet masser af charme.

I supermarkedet finder du suppe, nudler, ris, desserter, vine, øl osv. fra Thailand. Du kan se meget mere på deres hjemmeide om alt den mad, drikkevarer osv., som du kan købe i supermarkedet. Du skal bare trykke her.

Det letteste er dog, hvis du tager forbi Gl. Køge Landevej og oplever stedet med dine egne øjne. Hvis du har været i Thailand på ferie, får du fornemmelsen af, at du er tilbage i Thailand. Atmosfæren skal opleves.

På det store billede kan du se nogen af de varer, som du kan købe i Foodland. Det kan kun anbefales at besøge Foodland, hvis du er vild med Thailand og thaimad.

 

Adresse
Gammel Køge Landevej 77
2500 Valby

Oplev Thailand i Valby - Foodland (LUKKET), 8.8 out of 10 based on 4 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , ,Læsertilbud