Optimer jeres brugergrænseflade i produktionen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Har I en produktionsvirksomhed, hvor I gerne vil forbedre jeres brugergrænseflade for operatørerne af systemerne? Det er vigtigt, at I lynhurtigt kan danne jer et overblik over processen og se, om der er noget, der ikke fungerer, som det skal. Den type af systemer har været i brug i lang tid. Måske I allerede har SCADA implementeret?

HMI, eller Human Machine Interface, skal gerne optimeres, så I kan bruge det så effektivt som muligt. Det betyder blandt andet, at I skal kunne reagere på en fejlfinding, der bliver tydelig. Tidligere har systemerne været farverige og måske endda tenderende til rodede – med High Maintenance HMI får I en løsning, hvor der er dæmpede farver. Der vil kun være noget, der skiller sig ud, hvis der er noget, der er galt. Så er det nemmere at have med at gøre og kan blive spottet noget hurtigere. I kan læse meget mere om HMI til virksomheder her.

Undgå alarmerne

Har I svært ved at komme alarmer og fejlmeldinger til livs? Fejlmeldingerne kan ikke undgås helt – der vil altid være noget, der måske opfører sig anderledes, end det plejer, men hvis I er i stand til at sætte ind mod det med det samme, og ikke først, når noget unormalt er blevet noget truende, kan I undgå alarmerne. Det er altså noget af det, I kan opnå med High Maintenance HMI.

Det betyder samtidig også, at jeres succesrate, når det kommer til håndteringen af de unormale situationer, med al sandsynlighed vil stige. Det hænger blandt andet sammen med, at I kan fange problemerne noget tidligere i processen, og dermed nemmere komme dem til livs. Samtidig vil tiden, I bruger på at løse udfordringerne, blive minimeret, så I i stedet kan fokusere på de mere relevante opgaver, der er i virksomheden og som er en del af netop jeres produktion.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud