Ord på Flisen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (4 votes cast)

Pænt godaften til alle derude!
Jeg er næsten lige kommet hjem efter en weekend i det fynske, for at se en veninde og min familie. I onsdags var Michael og jeg til Ord på Flisen: et oplæsningsarrangement på Vesterbro, med to bookede oplæsere og derefter en åben scene, som er der den første onsdag i hver måned. Ord på Flisen har holdt en lang pause, da Café Flisen lukkede ned, og Michael og Holger (som er værterne) måtte derfor forsøge at finde et nyt sted til det. Det har ikke været helt let for dem, men Michael, heldig som han var, kom i kontakt med den nye ejer af Café Flisen, og fik så lov af til at at genstarte arrangementet.

Det blev i sandhed genstartet, med 50 gæster bestående af både oplæsere og lyttere, hvor der var 15 på den åbne scene. De to bookede oplæsere var den tårnhøje Keith Thomas Lohse, med sin sorte humor og sine langt ude, men absolut velskrevede snik-snak tekster, bestående af provokerende vendinger og en smule ærlig (eller uærlig) brok, med en tand af sort sort kaffe som han gerne hælder ud over sig selv, skoldvarm, alene for at understrege en pointe, og så Jacob Hallgren som er en poetry slammer, og en

sale viagra

dygtig en har jeg hørt, som så brugte sine 20 minutter på at synge, og ryste en bøtte salt som rytme. Personligt var jeg ret skuffet over at høre sang og ikke noget decideret poesi fra ham af, men ja, sådan er det af og til.

Jeg synes dog at aftenen var pisse hyggelig, ja undskyld mit sprog, men det er sgu af og til nødvendigt at bande så folk hører efter. Det var så fedt at være på Flisen igen, og møde gamle kendinge og nye ansigter. Både Michael og jeg smed lidt ord ud til folk efter en lidt for lang sommerferie uden oplæsning.

Der er mange oplæsningssteder i København. Jeg har selv været på nogle stykker af dem og de var absolut ikke skidte! Men der er noget over Flisen, også selvom der er lavet om derinde. Det er charmerende og varmt, og man nyder at sidde derinde og drikke lidt kølig øl, med folk man kan lide. Det er skønt! Er i til digte, så tag et smut forbi første onsdag i måneden fra 19-23 cirka. Om ikke så for at møde nogle fede søde og kreative mennesker!

Glædelig søndag til alle, og hav en god ny uge!
– Cecil

 

Ord på Flisen, 8.8 out of 10 based on 4 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , , , , , , ,Læsertilbud