Overblik over babybioforestillinger i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Har du for nylig fået en dejlig, lille engel i familien? Vil du stadig gerne i biografen og nyde godt af de store filmoplevelser, der vises på lærredet hver eneste dage? Så frygt ej! Hos Valby Kino er der nemlig babybiograf, så du som ny mor eller far kan komme i biografen trods familieforøgelsen!

Babybiograf hver tirsdag klokken 10:30

Der er ingen grund til, at du som nybagt mor eller far ikke skal have lov til at nyde godt af de mange store filmoplevelser, som alle andre snakker om. Derfor kan du i Valby Kino komme i babybiograf hver tirsdag!

Det foregår klokken 10:30, og så vises der en af de mange gode film, der er på programmet i den pågældende periode. Imens du spiser popcorn og nyder den helt særlige biografstemning, tager biografens personale sig af dit sovende barn! Så kan du i ro og mag nyde en god film uden at skulle bekymre dig om den lille basse.

Hvis dit barn skulle vågne undervejs i filmen, kalder personalet på dig, så du kan komme til undsætning. Og der er naturligvis puslebord på toilettet, så heller ikke dér er der nogen ko på isen!

Følg med i det skiftende program fra Valby Kino

Som noget nyt kan du nu også komme i babybio om lørdagen én gang om måneden. På valbykino.dk kan du se datoerne for lørdagsudgaven af babybio samt følge med i, hvilken film der er på plakaten i denne uge.

Det kan være alt fra krimier til romantiske komedier, alt efter hvordan det fulde program ser ud, og uanset hvad får du helt sikkert en god biografoplevelse ud af det! Selvom du har fået en lille ny, er der jo ingen grund til, at du skal sidde derhjemme og kukkelure dagen lang! Tag i stedet din kammerat, mor eller søster under armen, og smut en tur i biografen! Personalet tager sig af baby, imens du eller I hygger!

En babyalarm, der ikke forstyrrer under filmen

Selvom biografens søde og kompetente personale tager sig af dit sovende barn imens du ser film, kan det godt være, du også gerne selv vil have lidt styr på den lille. Man kan jo ikke sige sig fri for at være lidt af en hønemor en gang imellem, og det skal der heldigvis også være plads til!

Hvis du gerne vil være med på en lytter, mens barnet sover, og du ser film på det store lærred, kan du for eksempel investere i en babyalarm, som ikke forstyrrer de andre gæster i biografen under filmen. Du kan nemlig få én, der vibrerer, hvis baby skulle begynde at give lyd fra sig.

Så kan du sætte alarmen på lydløs under filmen, og hvis så den pludselig begynder at vibrere, kan du liste dig ud af salen og tjekke op på den lille ny. Så bliver de andre biografgængere ikke forstyrret, og du kan stadig holde øre med dit sovende barn!

Babyalarmerne med vibrato forhandles hos Pixizoo.dk.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud