Pas på dine tagrender med disse tips

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Som husejer er der som regel rigeligt at vedligeholde både inde og ude. Derfor gælder det bl.a. også tagrenderne på dit hus.

Hvis ikke du er god til at holde øje med dine tagrender, så er det værd at blive bedre til.

Rens dine tagrender en gang imellem

Det er tagrenderne på dit hus, der sørger for, at alt regnvand kommer ordentligt væk fra din bolig og grund. Dog er det ikke kun vand, der kommer i tagrenderne. Der samles nemlig også hurtigt både blade, kviste m.m.

Hvis ikke du sørger for at få både blade og kviste væk jævnligt, så er det svært for regnvandet at drive væk. Derfor er det nødvendigt med en rensning af dine tagrender en gang imellem.

Hvis vandet har svært ved at drive væk, så risikerer du, at det løber ned ad både murværk og sokkel, hvilket danner fugt.

Du kan nemt rengøre dine tagrender ved hjælp af en stige og et par handsker. Men hvis ikke du har mod på eller tid til at klare det selv, så er det også en mulighed at få professionel assistance til det. På den måde er du sikker på, at dine tagrender bliver helt rene.

Udskift dine tagrender

Det kan sagtens være, at dine tagrender trænger til mere end bare en rens en gang imellem. Hvis tagrenderne er slidte eller i stykker, så er der nemlig brug for en udskiftning.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er brug for en udskiftning eller ej, kan du altid få professionel rådgivning.

Nye tagrender til din bolig kan du få i f.eks. zink, kobber, stål og plast. Derfor er det værd at overveje, hvad der passer bedst til din bolig, dit budget m.m.

Derudover kan du få hjælp til opsætning af nye tagrender i f.eks. Valby, København og resten af Sjælland.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud