Planlæg familielivet med telefonen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det kan til tider være svært at få familielivet til at hænge sammen. Oveni arbejde, skole og huslige pligter, så er der legeaftaler, fritidaktiviteter og fødselsdage, der skal holdes styr på. Men der er heldigvis råd at hente for dig, der har brug for en ekstra hjælpende hånd. Der findes nemlig utallige apps til telefonen, som kan hjælpe alle familiens medlemmer til at få en nemmere og mere overskuelig hverdag.

5 apps til den travle familie

  1. Cozi Family Calendar. Denne app er en fælles kalender for hele familien med påmindelser, indkøbslister og forskellige andre to-do-lister. Derudover kan det også fungere som en families dagbog, hvor man nemt kan gemme billeder og minder fra særlige begivenheder.
  2. AboutOne Family Organizer. Denne app er et skridt videre fra den forrige. Her kan du nemlig også indtaste oplysninger om aftaler, kontakter og fødselsdage, men også sundhedsoplysninger som blodtyper, allergier, vacciner med mere. Den kan også bruges til at holde styr på hjemmet og for eksempel, hvornår vinduespudseren kommer, og organisere vigtige dokumenter som forskringspapirer.
  3. Med denne app kan du på en sikker måde dele din position med andre, mens du er på farten. Modtageren kan nemlig følge din færd i et angivet tidsrum, hvilket er smart hvis man er forsinket i at hente efter håndboldtræning eller lignende. Ligeldes kan den bruges, hvis man bliver væk fra hinanden et overskueligt sted.
  4. Chore Hero. Denne app gør de huslige pligter til en leg. Den kan organisere, hvem der står for tøjvask eller indkøb en uge og har et indbygget konkurrence-element, så man kan se hvem der får flest point efter pligterne er udført.
  5. Cozi Dinner Decider. Har du brug for idér til aftensmaden, så brug denne app. Den er designet til travle familier, så den udarbejder en madplan, der er enkelt og hurtig at lave.

Hold mobilen opdateret

Hvis du vil gøre brug af nogle af disse apps, så skal du naturligvis have en telefon, der fungerer optimalt. Men hvis dette ikke er tilfældet, så er det måske på tide med en reparation. Vil du vide mere, så læs her om iPhone reparation i Odense.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud