Prøvehallen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (11 votes cast)

Flere og flere steder vælger man at samle kultur og idræt under samme tag, og mulighederne
virker uendelige.Københavns Kommune har byudviklet det gamle industriområde porcelænsgrunden / spinderiet i Valby, hvorved porcelænsfabrikken Nordens gamle prøvehal er blevet omdannet til et idræts- og kulturcenter, der danner ramme om idrætsudfoldelse og kulturelle aktiviteter for områdets indbyggere og Valby Skole.

Prøvehallen, der i sin tid blev brugt til at teste porcelænsisolatorer til ophængning af højspændingskabler, er opført i 1930’erne i én etage med en højde, der svarer til et 5 etagers hus. Med ombygningen er sket en total nyindretning af den gamle bygning, som er suppleret med en sidebyg

Gana Dinero Escribiendo. Regalamos $50 A Nuevos Afiliados!

ning og en gangbro til Valby Skole.

Prøvehallen indeholder følgende sale på nye indskudte dæk: Boldspilsal, Multisal, Dramasal, Rytmisk-sal samt møderum, omklædning og depoter. I den nye sidebygning er der indrettet café samt kontorer og depotrum. Med indgang gennem nordfacadens store glasparti spænder foyeren gennem hele Prøvehallens højde, så der er frit udsyn til hallens tre planer og en 20 meter høj klatrevæg.

Prøvehallen i Valby har lagt ud med et bredt program med blandt andet teaterstykker, koncerter, faste foreningsaktiviteter for børn og voksne, såsom basketball og gymnastik.

Dertil kommer kulturbrunch, møder, musikalsk improteater, børneteater, Valby skoles idrætsundervisning, fester, rollespil, total iscenesættelser, Valbykabaret og basketdans.

Adresse:
Porcelænstorvet 4
2500 Valby

Telefon:
36132300

Hjemmeside

Gana Dinero Escribiendo. Regalamos $50 A Nuevos Afiliados!
zp8497586rq
Prøvehallen, 6.5 out of 10 based on 11 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , ,Læsertilbud