Rejs til Vietnam og oplev et af verdens syv nye vidundere

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vietnam er fantastisk og har rigtig mange ting at byde på. Ha Longbugten kan blandt andet nævnes, da denne er blevet udnævnt som en af verdens syv nye vidundere, men det er ikke blot denne som er fantastisk, resten af Vietnam er også helt vidunderlig og virkelig et besøg værd. Udover de skarpe bjergtinder i Ha Longbugten byder Vietnam også på den mægtige Mekongflod med flydende markeder, masser af storbyer, som vrimler med cykler, paladser, mausoleer, tunneller fra tiden under vietnamkrigen og derudover også det fantastiske vietnamesiske køkken, som byder på en masse farverige måltider, som man vil kunne mindes længe efter, man er kommet hjem.

Lyder Vietnam som et land, der er værd at rejse til, for dig. Så se Viktors Farmors rejser til Vietnam her. Viktors Farmors rejser til Vietnam er virkelig populære, og dette skyldes ikke mindst rejselederen, som selv oprindeligt er fra Vietnam, men kom til Danmark under Vietnamkrigen. Han er nu vendt tilbage for at guide Viktors Farmors rejsende rundt og vise dem de bedste sider af Vietnam. Hans lokalkendskab samt engagement vil sørge for, at rejsen vil blive en uforglemmelig oplevelse for alle, som rejser med.

Mange gode grunde til at rejse til Vietnam

Der er mange gode grunde, som man kan bruge som undskyldning for at rejse til Vietnam. De førnævnte oplevelser er blot nogle af dem. Man vil med sikkerhed komme hjem med en rygsæk fuld af oplevelser, som man sent vil glemme. Et land, som adskiller sig fuldstændigt fra Danmark. Både Vietnams folkefærd, maden og kulturen er helt anderledes end Danmarks, men ikke mindst inspirerende og spændende at udforske. Et langt land, som nærmest slynger sig som et S med 1700 kilometers smuk kystlinje ud til det Sydkinesiske Hav på grænsen til Kina, Laos og Cambodja, der bestemt er et besøg værd.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud