Sådan finder du billig overnatning nær Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Har du planer om at skulle til København på weekendophold eller måske på ferie? Så kan det hurtigt blive en omkostningsrig affære, når I skal ud at spise, se seværdigheder, shoppe og lignende. Derfor vil det være en fordel at holde omkostningerne så meget nede som muligt fra start.

Når du er i København, så skal du både opleve lækre spisesteder, på sightseeing og måske have andre kulturoplevelse med dig hjem. Ej at glemme en shopping tur på strøget. Det kan derfor hurtigt gå hen og blive en ret dyr ferie. Dertil er København ét af de dyreste steder i Europa i forhold til spisning. Så hvis du er smart, tænker du allerede i besparelser, inden du tager afsted. Det kan du gøre i forhold til overnatning.

 

Vælg hostels eller vandrerhjem

Du kan starte med at bevæge tankerne væk fra eksklusive hoteller, hvis du vil gøre det billigt. Alternativt findes der mange gode hostels og vandrerhjem nær København, som du kan benytte, og som er langt billigere for dig. Et eksempel på et hostel er Danhostel Copenhagen City, hvor du kan få en billig overnatning. Det ligger nær Valby.

 

I Valby kan du opleve det berømte zoologisk have med Zoo-tårnet eller se Carlsberg og Nordisk Film studier. Olsen Banden, Midt om Natten og Matador er blevet optaget i Valby, så måske du kan kende byen fra de danske klassikere.

 

Drop fordomme om hostels

Måske har du været på et hostel eller billigt vandrerhjem for mange år siden, hvor det bestod af sovesale og larmende turister. Du havde ingen mulighed for ro og privat liv. Men den tid er for længst forbi. Flere hostels tilbyder dobbelt- eller familieværelser. Så kan I gå op og lukke jeres egen dør, som var det på et hotel.

 

Mange hostels er også placeret centralt, så du kan komme nemt til alt. Så hvis du troede, at det ikke var muligt med hostels, så kan du tro om igen. Så vil du være tæt på byen og have dit eget værelse, og oven i købet spare mange penge, så er hostels et godt alternativ.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud