Sådan her får du det optimale ud af din træning

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det kan være en ekstremt demotiverende, når flere timer i træningscentret bare ikke skaber nogle resultater. Eller de lange og drænende cykel- eller løbeture, bare ikke giver nogle synlige resultater. Der kan være mange faktorer, som er skyld i at din krop ikke tager træningen ordentligt til sig. Vi vil herunder komme med nogle smarte tips, så du kan få det optimale ud af din træning.

Mad og drikke

Hvis kosten og væskeindtaget ikke passer til hvor aktiv du er, så vil du kunne knokle for evigt uden at der vil komme resultater. Derfor er det vigtigt at du først og fremmest får sat dig nogle mål. Altså hvad ønsker du at få ud af din træning. Vil du gå ned i vægt, op i vægt, opbygge mere muskelmasse, forbedre din kondition? Der er mange forskellige formål med at træne, derfor skal din kost også balanceres derefter.

For eksempel så er det simpelt når du skal tabe dig. Sørg for at du i løbet af hver dag forbrænder flere kalorier end du indtager. Derfor tæl dine kalorier i løbet af dagen, og spis fedtfattigt mad.

Hvis målet er at tage på i vægt, er det selvfølgelig omvendt.

Med ønsket om at opbygge større muskelmasse vil du i fitnesscentret løfte mange tunge vægte og derved kræve ekstremt meget af din muskler og din krop. Du vil ønske at spise forholdsvis meget, men sunde ting. Kylling, brune ris, broccoli osv.

Hold kroppen i gang med tilskud

Når der bruges mange timer og kræfter på træning, så er det helt naturligt at kroppen vil føle sig slidt og træt. Derfor kan det måske nogle gange være svært at få slæbt sig selv ned i fitnesscentret eller ud på landevejen.

Dertil kan simple, men sunde, tilskud nemlig hjælpe dig. Hos for eksempel Powerbaren, kan du købe en masse spændende produkter. Hvis du dog ofte føler dig træt findes der en lækker energi gel, som hurtigt kan give dig et energiboost, såfremt din krop ikke er fulde omdrejninger.

Imellem træningerne er det vigtigt at musklerne kan restituere, så de er klar til at præstere på topniveau dagen efter igen. Det kan især gøres ved at spise mad med højt proteinindhold, og ved at drikke en masse vand i løbet af dagen. Du kan dog også købe enten en restitutionsbar eller pulver, som kan hjælpe dig med at få musklerne genopbygget igen, efter en hård træning.

Hvis du ikke føler at du kan spise nok mad med højt proteinindhold i løbet af dagen, så kan et proteintilskud være perfekt. Du kan enten have nogle barer som du kan spise på vejen, eller lave en lækker shake med noget proteinpulver. Det er helt ideelt hvis du lever en travl hverdag.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud