Sådan kan du gøre haven klar til forår

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Inden længe går vi ind i forårsmånederne, hvilket forhåbentligt betyder varmere vejr med mere sol. Dette betyder også, at man snart kan begynde at gøre haven klar, til forår. Der er flere forskellige ting, der skal gøres, i haven. Det kan for eksempel være at fjerne mos, samt at beskære buske og træer. En anden ting man også kan gøre, er at overveje, om man skal have nye havemøbler. Det kan være, at du skal en tur forbi bolighuset eller en anden møbelforretning, når sæsonen for havemøbler starter. Du kan her læse mere, om valg af havemøbler i en møbelbutik og opgaverne, der skal laves i haven.

Frem med de grønne fingre

Når haven skal gøres forårsklar, så er der en række opgaver, der skal laves. Først og fremmest skal der luges ukrudt og ryddes op, i bedene. Der skal fjernes blade og kviste, så der er plads til, når de nye planter kommer frem. Foråret er også et godt tidspunkt at plante nye ting, i haven. Hvis du har en køkkenhave, så skal den naturligvis også gøres klar, til foråret. I køkkenhaven skal du også fjerne ukrudt og sørge for, at køkkenhaven har nok muld. Du kan eventuelt bruge køkkenhavemuld til dette. Når haven er klar, så er næste step at tage forbi en møbelbutik, som bolighuset, for at kigge på havemøbler.

Komfortable havemøbler

I en møbelforretning får de som regel et stort sortiment af forskellige havemøbler, når vi går foråret i møde. Det kan derfor være svært at vælge, hvad man skal have. Du kan vælge at købe et havemøbelsæt i en møbelbutik, hvor man får et havebord og nogle stole. Du kan også vælge at købe et loungesæt, for eksempel hos bolighuset, så du kan skabe en hyggekrog, i haven. Så tag forbi en møbelforretning, for at få inspiration til forårshaven.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud