Sådan pakker du kufferten til ferien

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det er altid sjovt at tage afsted på ferie. Nye oplevelser, nye ansigter og en masse uforglemmelige minder sammen med de personer, man holder mest af.

På den anden side er det dog de færreste, der synes, at det er direkte morsomt at pakke bagagen. Hvis du er blandt minoriteten, der pakker sin bagage i god tid, kan det være noget andet for dig – men for de fleste bliver kufferten pakket for sent, hvilket fører til en stresset oplevelse.

Vi har selv pakket vores kufferter rigtig mange gange, så herunder vil vi give dig nogle af vores bedste råd til at pakke bagagen, så du ikke står med følelsen af at have glemt noget, inden du drager afsted.

Brug en let kuffert

Den letteste måde at sikre, du får alt med på ferien, er at anskaffe dig en let kuffert. En stor kuffert skal helst veje omkring 3-5 kg, så du er sikret en holdbar kuffert, som giver dig rum til at pakke det vigtigste – og evt. give dig overskydende plads til at medbringe ekstra bagage.

Her er der ingen forskel på, hvorvidt kufferten er blød (softcase) eller hård (hardcase). Det hele handler om vægten på kufferten og hvor rummelig den er.

Lad vær med at pakke det hele – pak det rigtige

De fleste gør sig selv en bjørnetjeneste ved at pakke så meget som overhovedet muligt. Det ender desværre bare med, at du står med en helt overfyldt kuffert, som gør det besværligt at pakke ud. Og vigtigst af alt, giver det dig ikke rigtig mulighed for at tage ting med hjem fra ferien – for der er jo ikke plads til det.

Så vi anbefaler, at du undersøger vejret på destinationen, så du kan pakke det vigtigste. Hvis vejret er svingende, kan du medbringe lidt af det andet tøj for en sikkerheds skyld. Men for at skære det helt ud – hvis du skal til sydens sol, har du ikke brug for en striktrøje.

Pak i farver – ikke outfits

Vi har alle vores yndlingskombinationer af tøj. Desværre er det sjældent, at tøjet passer sammen på kryds og tværs. Så derfor anbefaler vi, at du pakker med henblik på at kombinere på kryds og tværs. Her er sorte jeans f.eks. altid en vinder. Det samme med enkeltfarvede t-shirts og trøjer.

Tænk på det som et spil tetris

Når du skal pakke selve bagagen, skal du tænke på det som et spil tetris. Du skal få alle brikkerne til at passe sammen på kryds og tværs. Her er der flere forskellige ting, du kan gøre, for at få det til at spille sammen.

Du kan f.eks. rulle dit tøj sammen, så det fylder mindre. Noget tøj gavner ikke af dette, men det er let at se, når du er i gang med at pakke. Derudover kan du også udnytte pladsen i dine sko ved at pakke småt undertøj og strømper ned i dem. Så undgår du også, at skoene er helt flade, når du kommer frem.

Hvis du skal pakke tungt til rejsen, anbefaler vi, at du bruger det til at skabe en bund i kufferten. Så har du skabt fundamentet til at stable resten af bagagen.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud