Sådan passer du godt på din mund

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er du en af de mange, der sukker både længe og højlydt, når den årlige aftale til tandlægen tikker ind? Så bare rolig, det er der ingen skam i. Der er nemlig mange, der frygter tiden i tandlægestolen, både på grund af økonomien da det hurtigt kan blive nogle meget dyre minutter, men også fordi flere har en indgående frygt for tandlægen og alle hans redskaber.

Uanset hvad din grund er, så bør du altid opretholde dine aftaler hos tandlægen. Det er nemlig en sikker vej til en sund mund.

Derfor skal du besøge tandlægen

Når du vil passe rigtig godt på din mund, skal du således besøge din tandlæge Herlev jævnligt og minimum én gang om året. På den måde er det muligt at tage mange ting i opløbet, og du kan derfor forebygge frem for at skulle lindre og behandle. Det er billigere for dig at forebygge, men det er også sundere, idet du kan slippe for eventelle gener, der kan opstå på baggrund af huller eller andre former for behandlingskrævende tilstande i tænder og mund.

Tandlægen fjerner desuden tandsten, hvilket er noget, du ikke selv kan slippe helt uden om lige meget, hvor god du er med tandbørste og tandtråd. Tandsten viser sig som en brunlig belægning på tænder eller som en ru overflade, du kan mærke med tungen.

Sørg for nogle gode rutiner

Udover de jævnlige besøg hos din tandlæge skal du indarbejde nogle gode rutiner i det daglige, som tilgodeser den sunde mund. Dine tænder er en vigtig del af dit smil og for at kunne blive ved med at smile til verden og vise glæde, bør du således børste dine tænder 2 gange dagligt lige såvel, som du skal være grundig med tandtråden.

Denne sørger nemlig for at fjerne snavs og muligheder for bakterieophobning mellem dine tænder.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud