Sådan passer du på din bil om vinteren

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vinteren er en kold og hård tid – især for din bil. Den tilbringer ofte hele dagen udenfor og bliver derfor udsat for alskens vind og vejr. Det kan sætte sine spor på bilen i form af rust. Heldigvis er der flere ting som du kan gøre for at undgå dette problem.

Tjek bilen for rust

Den primære trussel mod din bil om vinteren er rust, som især forårsages af det våde vejr med regn, sne og slud. Derfor skal du være ekstra opmærksom på, om der er tegn på rust i din bil. Senere i oversigten, kan du lære, hvordan man bedst passer på bilen i løbet af vinteren. Og skulle uheldet være ude, kan RM Autoteknik i Valby hjælpe dig med at fjerne rusten.

Husk at lufte ud i bilen

Når du skruer op for varmen i bilen om vinteren, bliver der genereret ekstra fugt, som kan udvikle sig til rust bilens bund. Derfor er det en god idé at lufte ud i bilen en gang imellem, så den fugtige luft kan udskiftes med en mere tør frisk luft.

Hold bilen ren

For at holde bilen rustfri, bør du fjerne ting som snavs og småsten. Den fugt som sidder i snavset, kan nemlig føre til rust i bilen. Derfor er det vigtigt at vaske bilen en gang imellem. Vær særlig opmærksom omkring hjulene, hvor der kan hvirvles småsten og grums op på undersiden af bilen.

Find ly til bilen

Hvis det er muligt, så find et tørt sted at parkere din bil. Det vil for manges vedkommende være i deres garage, men det ikke sikkert, at du ejer en. Hvis du bor i en lejlighed i en større by, kan du i løbet af vintermånederne parkere din bil i en parkeringskælder, hvor den kan blive skånet for vind og vejr.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud