Sådan skal du opleve New Zealand

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er du i gang med at planlægge din næste rejse til New Zealand, og mangler du inspiration til seværdigheder og rejseform? Så læs med her.
Der er mange gode grunde til at pakke kufferten og tage flyet til skønne New Zealand.
Derfor har vi fundet en række forslag til steder, hvor du kan få de bedste indtryk af landets unikke kultur og landskab.

Højdepunkter samlet i én rundrejse

Saml alle indtrykkene i en rundrejse rundt i New Zealand. Mange rejseselskaber har en samlet pakke, hvor overnatning, transport og endda mad og guide er inkluderet i prisen. På den måde er der rig mulighed for at få det store indblik i den storslåede natur og kultur.

I New Zealand finder du højdepunkter som det betagende operahus, tropiske Queensland, imponerende gletsjere og et naturskønt område som Doubtful Sound, hvor du kan opleve legesyge sæler og pingviner, der springer om kap med skibene.

Togrejse med det bedste af New Zealand

Ønsker du en ferie, hvor der er planlagt en lang række indtryk og højdepunkter, kan en togrejse være oplagt. På den måde kommer du fra sted til sted uden at skulle bekymre sig om forvirrende vejskilte og faren for at fare vild. Hos mange rejseselskaber finder du planlagte rundture i tog, hvor du bliver introduceret for de bedste sider af New Zealand. Oplev Bay of Island, der er det mest populære sted inden for fiskeri og sejlads. Franz Josef Glacier Valley, der er beliggende i det smukke sydvestlige New Zealand med uberørte floder, imponerende gletsjere, urskove og spektakulære bjerge og vådområder. Eller storbyoplevelse i Auckland og Wellington.

Kør-selv-ferie

I New Zealand finder du god infrastruktur og fartgrænser, som du kender det i Danmark. At anbefale kan nævnes Abel Tasman National Park, der ligger mellem Golden Bay og Tasman Bay. Parken består af lave vandkilder og naturskønne strande, der dækker ikke mindre end 7,74 km2. Oplev også højdepunkter som Queenstowns actionmetropol og Dunedins unikke natur.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud