Sådan vælger du det billigste forbrugslån

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Nogle gange kan det være nødvendigt at tage et forbrugslån. Det kan være, der opstår uforudsete udgifter i privatøkonomien, eller det kan være at indtægterne i en periode bliver begrænset. I disse tilfælde kan det være nødvendigt at supplere indtægten med et forbrugslån. Hvis man laver lidt research og forvalter sine penge fornuftigt, er det muligt at finde et forholdsvis billigt forbrugslån. Her er to ting, du bør tænker over, når du skal vælge det rigtige forbrugslån.

Sørg for at sammenligne lånene

Når du skal finde et godt forbrugslån, kan der være rigtigt mange penge at spare ved at sammenligne mange forskellige lån. Dette kan du gøre ved hjælp af en service som NaviBanker, der lader dig sammenligne udgifterne ved forskellige lån. Når du har fundet en mase forskellige lån, der opfylder dine behov, kan du så undersøge, hvilket lån der med stor sandsynlighed vil komme til at koste dig færrest penge i renter og gebyrer. Som tommelfingerregel kan du kigge efter lånets ÅOP. ÅOP er et tal, som alle låneudbydere er lovmæssigt forpligtede til at oplyse. Forkortelsen står for årlige omkostninger i procent, og er altså et enkelt tal, der hurtigt kan fortælle dig, hvor meget et lån vil komme til at koste dig om året. Du bør som udgangspunkt altid gå efter den type af lån, der har den laveste ÅOP, såfremt lånet er udbudt af en person eller et firma, du har tillid til.

Vælg en låneservice, du kan stole på

Der er masser af mennesker og firmaer, der vil være parate til at låne dig penge. Når du har så store valgmuligheder, kan du derfor lige så godt vælge at gå efter en udbyder af lån, der vækker tillid og som mange andre mennesker har gode erfaringer med. Du kan gå efter at låne penge af en etableret bank eller anden låneudbyder, som har været i branchen i mange år, og som kan fremvise tilbagemeldinger fra tidligere kunder, hvor disse har været tilfredse og glade for at have lånt af udbyderen.

Der findes hjemmesider på nettet, hvor forbrugere skriver anmeldelser af forskellige låneudbydere. Du kan med fordel benytte disse sider til at finde ud af, hvilket lånefirma der har sine ting i orden. I kombination med en side, der lader dig sammenligne priserne på lån, kan dette hjælpe dig til at vælge det bedst mulige af alle de forskellige lån, der er på markedet.

Når du har fundet det bedst mulige lån, er det en god idé at prioritere at få det betalt af hurtigst muligt. Jo kortere tid, du har lånet, jo kortere tid har det til at trække renter og udgøre yderligere omkostninger for dig.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud