Sådan bliver du klar til at blive student

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Bliver du student til sommer? Så har du noget at glæde dig til. Studentertiden er en tid med masser af fester og oplevelser. Det bliver en tid, som du aldrig vil glemme. Men hvordan bliver du egentlig helt klar til at køre i studenterbil til sommer? Det giver vi dig tre bud på i denne artikel.

Find et flot sæt tøj

Du kan lige så godt begynde at lede i god tid. Når du bliver student, er der nemlig rigtig god grund til at købe et lækkert sæt tøj, som du kan have på, når du skal ud og køre studenterkørsel. Langt de fleste vælger et hvidt sæt tøj til studenterkørslen. Du kan med fordel bruge foråret til at lede efter et sæt tøj, som du har lyst til at fejre den store begivenhed i. Måske kan du endda være heldig at finde et lækkert sæt tøj på tilbud, hvis du er i rigtig god tid. Du bør dog tænke på, at du skal have tøjet på en hel dag. Derfor er det vigtigt, at du også vælger et behageligt sæt tøj, som du har lyst til at have på i mange timer.

Forkæl dig selv med en gave

Når du har brugt flere år på at knokle, så kan du med fordel forkæle dig selv med en gave. Du kan eksempelvis vælge en gave, som altid vil minde dig om den dag, du blev student. Et godt bud er de smukke Georg Jensen smykker. Du kan eksempelvis vælge de klassiske margueritsmykker, der passer perfekt til så stor en dag. Smykkerne er tidløse, så du kan bruge dem i rigtig mange år. Hvis du ikke har råd til at forkæle dig selv, kan du ønske dig gaven af din familie eller venner. De vil med garanti gerne forkæle dig med det, du ønsker dig, når du bliver student.

Få styr på studenterkørslen

Er du med til at stå for vognkørslen? Så skal du være i god tid, når du leder efter en vogn, I kan køre i. Der er nemlig rift om studentervognene hver eneste sommer. Du kan med fordel kigge på amok.as, hvis du leder efter en vogn til studenterkørslen. Her kan du finde et bredt udvalg af studentervogne. En studentervogn behøver slet ikke være kedelig. Du kan eksempelvis vælge Pink Lady, Krigeren eller Det Blå Lyn. Du har altså rigtig god mulighed for at finde en studentervogn, der passer til din klasse. Du kan se hele udvalget af studentervogne hos amok.as.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud