Sådan byder vi weekenden velkommen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Annoncør: Blockbuster.dk

Vi har nogle travle hverdage, hvor vi ofte føler, at vi ikke har nok timer i døgnet til de ting, vi gerne vil nå. Derfor oplever vi ofte i forbindelse med hverdagen, at vi prioriterer nogle af de ting fra, vi egentlig holder af – og derfor handler det selvfølgelig om at tage revanche i weekenden.

Og hvad er så mere ideelt end at byde weekenden pænt velkommen med en hyggelig aften på sofaen med masser af snolder og gode film – det er nemlig for alvor noget, der kan få tempoet helt ned.

Bring hele hyggen med ind i sofaen

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du lige som os virkelig gør noget ud af din fredag aften. Vi finder dynerne frem og tager dem med ind i sofaen, vi laver nogle lune popcorn, vi blander en stor skål slik med både vingummi, skum, lakrids, chokolade, og hvad vi ellers godt kan lide, og så er der masser af lidt for usunde drikkevarer, kager, småkager, og hvad vi ellers kan finde i skabene.

Og så er vi klar til at se en god film.

Vi er vilde med James Bond

Vi er begge vilde med action. Og derfor er James Bond selvfølgelig den helt rette genre for os – og heldigvis er der mange af dem, hvorfor vi kan få hele aftenen til at gå med de vilde scener herfra. Er det noget, du gerne vil gøre efter? Så bør du tage et kig online på en side som Blockbuster.dk, hvor du finder alle James Bond filmene. Lige fra de helt gamle klassikere til de nyere, hvor alle features er taget et niveau op.

Men på Blocbuster er er noget for enhver smag – derfor er der helt sikkert en god film, I kan byde weekenden velkommen med.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud