Sådan får du styr på det med dyrlægen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det er ikke altid nemt bare sådan lige at tage til dyrlæge. Både fordi prismæssigt er det mega dyrt, og hunden er ikke altid opdraget. Inden du tager til dyrlægen så tjek lige op på det med foderet.

Tag udgangspunkt i din hunds pels

En god ting er at kigge på hundens pels, om den er fedtet, fælder din hund meget eller hvad er det der sker? For den kan sagtens mange fedtsyrer og protein, og det er en god ide altid at købe foder hos dyreklinikker som er rig på Omega-3 og protein.

Disse to ting er med til at styrke pelsen og ikke mindst give en god struktur i pels, og give en god muskelopbygning. Det bidrager også til en sund hud, for nogle hunde døjer nemlig med kløe og irritation. Det kan skyldes foder med korn, evt. prøv kornfrit.

Sådan sørger du for at hunden er i bedste velgående

Det er ikke alle hunde der er vilde med at tage til dyrelæge. Men godbidder og tryghed kan gøre ret meget. Det er for det meste en god ide at starte helt fra hvalp af. Oftest er det nemmere at opdrage når hundene er små, da de er klar på at lære, i forhold til hvis du finder en hund, som er voksen, og ikke har baggrunds erfaringer f.eks. hos dyrlæge København

Hvad er vigtigt for dyrlægen?

Hos dyrlægerne ser de det meget vigtigt at de dyr som kommer ind, er glade, men også trygge og ikke hunde og andre dyr som hopper op og lign. Det er meget vigtigt de kan de basale kommandoer og har et roligt sind. Det er nemlig ikke et krav der kan stilles til dyr ejere, men det er noget som en dyrlæge synes er pisse træls, når dyr ikke kan opføre sig ordentligt. Det bliver også meget nemmere og hurtigere hvis dyret er opdraget.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud