Sådan finder du den bedste kravlegård

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Kravlegården har, af uransagelige årsager, et lidt dårligt ry blandt nogen forældre. De føler, at de putter deres barn “i bur” og at det må være ubehageligt for barnet. Det er en skam, at mange har det sådan, for en kravlegård er faktisk et rigtig behageligt sted for barnet at være.

Hvorfor vælge en kravgård?

Hvis du for en kort stund er nødt til at ordne nogle huslige gøremål, kan du med ro i maven sætte dit barn ned i en kravlegård, indtil du er tilbage.

En kravlegård fungerer desuden som et “helle” for dit barn, hvor det kan være i fred fra fx søskende eller kæledyr.

Tremmerne i en kravlegård kan dit barn bruge til at tage fat i og øve sig på at gå og stå oprejst. Sørg for at der altid er et blødt og skridsikkert underlag i kravlegården, så dit barn har et blødt underlag at falde på.

Endelig er en kravlegård typisk hævet en smule fra gulvet, så dit barn undgår træk.

Vælg en kravlegård i den rigtige størrelse

Når du skal købe en kravlegård til dit barn, er det vigtigt du vælger en, som har den rigtige størrelse. Siderne skal være mindst 60 cm høje, så dit barn ikke har mulighed for at kravle ud, og afstanden mellem tremmerne skal være mellem 4 og 6 cm. Tremmerne skal desuden være faste og solide, så kravlegården ikke kan vælte eller gå i stykker, hvis dit barn tager fat i tremmerne.

Man kan også få kravlegårde uden tremmer, som i stedet har et net på siderne.

Kravlegården skal have et godt underlag

Underlaget i kravlegården er ligeledes utroligt vigtigt. Det skal være blødt og behageligt for dit barn, så der ikke sker noget, hvis det skulle vælte. Et blødt og skridsikkert underlag som isolerer mod kulde, er et godt valg som underlag til kravlegården.

Brug kravlegården med måde

Selvom en kravlegård er utrolig smart og praktisk, hvis du skal ordne noget i huset, mens du er alene med dit barn, bør du alligevel bruge den med måde. Dit barn har også brug for at komme ud at kravle frit rundt i huset, hvor det har lettere ved at få kropskontakt med dig, end det har når det befinder sig i kravlegården.

Du kan køb kravlegård hos BabyTrold, som også kan rådgive og vejlede dig i, hvilken kravlegård der er den rette for dig og dit barn.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud