Sådan holder du nemt en husfest

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Nu har du endelig besluttet dig for, at du skal holde en husfest, og derfor vil du også hurtigst i gang med planlægningen, så du også kan sætte en dag af. På den måde, kan du sikre dig, at der kan komme flest – det er bare bedst at være ude i god tid. Men ikke nok med, at du skal være ude i god tid, så skal du også have alting klar til dagen. Du skal have styr på indretningen, og du skal vide, hvis du skal bestille noget eller mangler nogle ting. Der er mange ting, der heldigvis kan købes, men det er alligevel nødvendigt lige at sikre dig, hvor mange I kommer til at være, og hermed hvor mange ting, som du egentlig får brug for.

Stole og borde

Der skal helst være plads til, at alle kan sidde ned, og så er det bedre at have et par ekstra pladser end for lidt. Det kan jo være, at nogle af dine venner siger, at de ikke kan nå det, men så dukker de op alligevel, og så er det bare nemmest at være sikker på, at der er plads til alle. Klapbord i plast kan du altid købe, og så er det oplagt til fødselsdage, fester eller andre events. Det er nemt at pakke ned efter og så tage det ned i kælderen. Du kan altid bruge bordet igen, og det er smart at have muligheden for lige at finde det frem igen.

Stole kan også købes billigt, og så er det bare altid godt at have lidt ekstra stole.

Pynt

Det er nok næsten nødvendigt med lidt pynt, hvis du ønsker, at det skal være rigtig hyggeligt. Det behøver ikke at være meget, og det behøver heller ikke at være besværligt. Måske du bare skal have fat i nogle lyskæder.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud