Sådan indretter du spisestuen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvis du går meget op i indretningen af dit hjem, oplever du sikkert også sommetider at visse rum kan være en udfordring at indrette. Hvis du står og skal indrette din spisestue, kan du gøre det på mange forskellige måder, som alle sammen vil give et flot og hyggeligt resultat. Læs videre i denne guide for at få gode råd til indretningen af spisestuen.

Find bord og stole, som er tidsløse

Når du skal indrette spisestuen, er det vigtigste spisebordet og stolene. Disse fylder nemlig meget af rummet, og indretningen præges meget af, hvordan disse ser ud. Måske du er vild med designer møbler? Så kan du købe en skalstol designet af Hans J. Wegner. På den måde vil indretningen også skille sig en smule ud – det er jo ikke alle, som har designer stole i spisetuen.

Når du skal finde ud af, hvilket spisebord du skal have, er det en god ide at finde et, som er tidsløst. På den måde vil du nemlig ikke om et par år blive træt af det, og være nødt til at skifte det ud. det kunne måske være super flot med et spisebord i træ? Dette vil uden tvivl ikke være noget, som du bliver træt af at kigge på.

Plakater, malerier og svævehylder

I og med at spisetuen måske ikke er super stor, kan det være en smule svært, når rummet skal indrettes. En god løsning, når man ikke har så meget gulvplads at gøre godt med, er at benytte sig af væggene til dekorationer. Du kan for eksempel hænge forskellige plakater op, som passer sammen – sæt gerne disse i flotte rammer, som også vil give noget godt til indretningen.

Udover plakater kan du også vælge at hænge forskellige malerier op. Dette kan både være malerier du køber, men også nogen, som du selv laver. Måske du kan finde din kreative side frem, og male nogle flotte billeder, som du kan hænge op?

Hvis du gerne vil indrette med forskellige nipsting, men der ikke er noget sted at sætte dem, kan du overveje at hænge svævehylder op. Disse fylder nemlig ikke, og optager ingen gulvplads – men vil stadig give dig lidt ekstra plads til dine pynteting. Det vil uden tvivl også være super flot, med nogle fine svævehylder. Du kan jo købe disse i træ, så de passer til spisebordet.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud