Sådan sikrer du dig at vælge den rette maling

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vi støder i løbet af dagen på en masse forskellige ting og steder, der er blevet malet. Det er ikke altid, vi bemærker det, men maling er overalt omkring os. Det giver et mere færdiggjort udseende, samtidig med at det kan være nemmere at personliggøre sit hjem, hvis man kan vælge væggens farve ved at male den.

Vaskbar maling

Der er meget andet end selve farven at være opmærksom på, når du tager på indkøb af maling. Bl.a. handler det om at fange, hvis malingen ikke er vaskbar. Er det ikke mulig at vaske oven på malingen, kan det nemlig blive temmelig besværligt at have malet sin væg med netop den maling. Spilder dit barn noget på væggen, eller sker der andet, der gør den beskidt, vil du helt sikkert være taknemmelig for at have valgt en vaskbar maling.

Overfladeindtrykket

Der er stadig flere detaljer at have for øje ved køb af malingprodukter. Eksempelvis er det vigtigt at tage et bevidst valg om, hvorvidt malingen skal være mat eller glansfuld. Er den glansfuld, vil rummet virke mere åbent, og er den mat, vil det være mere privat og lukket.

Farven

Endeligt er der farven at tænke på. For det første skal der være styr på nuancerne. Vil du gerne have en intim og tætsluttet samt hyggelig atmosfære, vil en mørk nuance være at foretrække for dig. Vil du derimod hellere gå efter en åben, lys og frisk atmosfære, er de lyse nuancer i stedet at vælge ud fra. Mørkeblå er en meget stemningssættende og dyb farve til eksempelvis et soveværelse. Hvid er en typisk, lys farve at vælge, og den passer ind i alle rum, hvor det skal være rart at befinde sig. Det er selvfølgelig også muligt at male med en farve såsom grøn eller rød. Det kan udmærke sig på en endevæg for eksempel.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud