Sådan sikrer du din ejendele mod tyveri

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det kan være ekstremt ubehageligt at komme hjem til dit hjem og se, at der har været indbrud. Ikke blot fordi der måske er blevet taget personlige ting, som var været værdifulde og uerstattelige for dig. Men også fordi fremmede mennesker har været i dit hjem, hvilket kan skabe en følelse af utryghed, som kan være svær at komme af med. Heldigvis kan du få hjælp fra din lokale Låsesmed i Valby til alt lige fra låse til et Brandsikkert pengeskab. I denne guide får du tre forslag til at holde tyvene ude, så du kan føle dig mere sikker.

Udskift låsen

En ting som mange folk glemmer, når de flytter ind i et nyt sted, er at udskifte låsene. Dette kan være en god idé, da der kan være nøgler i omløb blandt folk, som du ikke kender. Dette højner risikoen for at opleve en indbrud kort tid efter du er flyttet ind. Når du udskifter låsene, kan du være helt sikker på hvor mange nøgler der er og hvem der har dem.

Hoveddøren

Det kan også være en god idé at have to låse til hoveddøren. Det lyder måske lidt paranoidt, men det er faktisk ganske smart og kræver ikke ekstra nøgler. Når du har to nøgler, som måske endda kan låses fra begge sider, gør du sværere for tyven komme ind ad døren, samt at komme ud, hvis han er kommet ind gennem i smadret rude. Du kan med fordel få en nøgle, som åbner begge låse, hvilket gør livet nemmere for dig og sværere for tyven.

Pengeskab

I tilfælde af, at tyven alligevel finder en vej ind i huset, mens du ikke er hjemme, kan et fastboltret brandsikkert pengeskab være den sidste forsvarsmur mod tyveri. Her kan du gemme dine mest værdifulde ejendele og beskytte dem fra tyvagtige fingre.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud