Send blomster til en du holder af – uanset hvor langt I er fra hinanden

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)

Aldrig har det været nemmere at give dine kære blomster, uanset hvor langt I befinder jer fra hinanden. Kender du én i Frederiksberg eller omegn, som fortjener at blive overrasket med en buket blomster, kan Bloomit hjælpe dig med leveringen.

Frederiksberg er mest af alt kendt for at lægge grund til Zoologisk Have og for den imponerende Frederiksberg Have. Selv om du kunne have lyst til at give din kære alle blomster Frederiksberg Have, vil en smuk indbundet buket sikkert også imponere og bringe lige så megen glæde.

Blomsterlevering er en service, som gør, at vi i vores travle hverdag stadig kan finde overskud til at glæde og overraske dem vi holder af med smukke blomster. Vi tillægger måske ikke blomster så megen værdi, når vi har deadlines vi skal nå, børn der skal hentes fra pasning, zumbatimer vi skal nå. Men vi har alle sammen prøvet det – nogen giver os en blomst eller buket, og straks lyser vores ansigt op af glæde. Blomsternes magi ligger ikke kun i deres utallige former og farver. Den ligger også i den glæde, de kan give os.

Derfor er blomsterudbringning allertiders idé. Bloomit, en blomsterforretning der tilbyder levering af buketter, dekorationer m.m., har gjort det til sin mission sprede blomsterglæde rundt omkring i Danmark, og virksomheden tilbyder naturligvis også levering i Frederiksberg.

Er du stadig ikke overbevist om, at blomsterlevering er en god idé, så læs videre neden under – her lister vi nemlig tre gode grunde til, hvorfor udbringning af blomster er den bedste idé siden skiveskåret brød.

 

1. Du kan bestille blomsterne i ro og mag

Har du adgang til en computer, kan du bestille blomsterudbringning hurtigt og nemt. Du behøver ikke møde ind i en blomsterbutik for at udspecificere detaljerne omkring din levering. Alt kan ordnes online nemt og bekvemt til din fordel.

Du kan derfor bestille blomster under din frokostpause på kontoret, eller du kan gøre det der hjemme i sengen fra din Ipad. Alt du behøver er internetadgang.

 

2. Du kan bestille en buket efter dit eller din modtagers hjerte

Når du lægger en bestilling på blomster, der skal bringes ud, kan du også bestemme, hvordan buketten skal se ud. Hos Bloomit er du for eksempel velkommen til at kontakte forretningen, hvis du har særlige ønsker til farve eller blomster.

Derudover kan du også bestemme, hvilken slags blomsteranretning du vil sende til din modtager. Du kan sende alt fra den simple men smukke buket til den store gavekurv fyldt med chokolade og blomster.

 

3. Du kan få dine blomster bragt ud samme dag du bestiller

Bloomit tilbyder levering samme dag, som bestillingen er lagt. Du bør dog være tidligt ude, hvis du ønsker dette, da blomsterne skal bindes og sendes af sted. Bestiller du levering kl. 17.35, er det ikke sikkert, at blomsterne kan nå ud til din modtager samme aften.

Det er ikke sikkert, at alle udbydere af blomsterudbringning tilbyder levering samme dag som bestilling. Derfor er det bedst, du dobbeltjekker dette enten ved at researche på forretningens website eller ved at ringe til dem.

Send blomster til en du holder af - uanset hvor langt I er fra hinanden, 7.0 out of 10 based on 2 ratings


Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud