Send blomster til Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Har du brug for blomster til bryluppet, begravelsen eller fødselsdagen, er det ikke altid, at du har mulighed for selv at møde op til begivenheden.
På baggrund af dette, er mange hundrede florister landet over, blevet en del af forskellige netværk, som gør det muligt at bestille en buket hos én florist, og få den leveret igennem en anden.

Bloomit er i denne sammenhæng ikke en undtagelse. Med Bloomit får du levering af blomster over hele landet. Når du handler hos os, benytter vi os udelukkende af de florister som vi ved kan levere, og som har styr på deres kram.

Sådan bestiller du i butikken

Når du handler i butikken, er det nemt at få sendt en buket til en hvilken som helst adresse i Danmark. Måden du gør dette, er nemlig ganske enkelt bare at oplyse adressen og den ønskede buket.

Herefter betaler du i butikken, og vi sørger for, at buketten bliver leveret på den dag du har ønsket det.

Har du specielle ønsker til farve, skal der være et kort med en bestemt tekst eller andet, sender vi ligeledes denne information videre igennem vores netværk.

Bloomit har kun en butik i Odense. Ønsker du at besøge en fysisk forretning i nærheden af dig, kan du bruge listen her: Blomster.dk

Sådan bestiller du på webshoppen

At handle på webshoppen foregår på næsten samme måde, som at gå ned i butikken. Alt du skal gøre er at:

  1. Gå ind på vores webshop: dk
  2. Finde den buket, dekoration eller gavekurv du ønsker at bestille.
  3. Udfylde informationerne du bliver bedt om (leveringsadresse, dato, korttekst og mere)
  4. Trykke ”Køb nu”, hvorefter du kan gå videre til betalingen.

Herefter sørger vi for, at din ordre bliver sendt videre og leveret på den ønskede adresse, på det helt rigtige tidspunkt.

Levering til kirken

Skal buketten eller dekorationen leveres til kirken, er der et felt, hvor dette skal udfyldes.

Vi sørger for at din buket når sikkert frem med det rigtige kort og bånd, så du kan vise den sidste respekt til dit familiemedlem, gode ven eller andet.

Samme-dags levering

Bestiller du tidligt på dagen, er det muligt at få leveret buketten, gavekurven eller dekorationen allerede samme dag som du bestiller den.

For at være sikker på at dette kan lade sig gøre, skal du sørge for at checke sidst mulige bestillingstidspunkt her: Kan min bestilling nå ud i dag?

Derudover er det meget vigtigt at du er opmærksom på, at vi ikke leverer i weekender og på de fleste helligdage. Er du i tvivl, kan du naturligvis altid kontakte os.

Hvad er dine erfaringer med køb af blomster på nettet? Gør du det altid, eller foretrækker du at tage en tur ned i den lokale blomsterhandel?Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud