Skal du have krybdyr?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er du også blevet helt forelsket i krybdyr? Det kan være, at øglen eller slangen virkelig er kommet ind under huden på dig. Der er i al fald mange fascinerende og flotte krybdyr, man kan huse i hjemmet, såfremt man skaber de korrekte forhold ved hjælp af et terrarium.

Overvejer du at anskaffe dig et krybdyr til hjemmet, kan du læse med her for fifs til, hvilke type krybdyr, du bør overveje, og hvad du skal være opmærksom på, når det gælder pasning og plejning af krybdyr!

Hvad skal i dit terrarium?

Hvad end, du er faldet for kornsnogen, yemen kamæleonen eller leopardgekkoen, er det en stor beslutning at anskaffe sig et krybdyr. Men med det rette ansvar og den rette vejledning, vil du ikke komme til at fortryde dit køb! Dit nye kæledyr venter på dig.

Du er nødt til at sætte dig ind i dit krybdyrs specifikke behov. Denne spændende og fascinerende art byder på et væld af alsidige dyr. Nu oplever man en større tendens til at holde frøer derhjemme – måske det også er frøer, du gerne vil have? De kræver en høj luftfugtighed for at undgå udtørring af frøens hud, og desuden skal du have både varmelamper og en sø i terrariet.

Dine frøer vil elske at blive fodret med springhaler, bananfluer og bladlus, og skal de rigtig forkæles, kan du servere små fårekyllinger for dem! Så kan du være sikker på, at dine frøer nok skal blive glade for dig!

Flere forskellige terrariestørrelser

Du skal være opmærksom på, at dit terraries størrelse afhænger af, hvilke krybdyr du skal have. En snog vil gerne kunne klatre, så her vil et højt terrarium være oplagt.

Ligeledes vil et glasterrarium være at anbefale til langt de fleste krybdyr. Du slipper for at bekymre dig for både fugt- og vandskader, og gør glasset det selvfølgelig yderst tilgængeligt for dig at følge med i dit krybdyrs liv.

Når du skal anskaffe dig et terrarium, bør du undersøge markedets udvalg, når først du ved, hvilke mål netop dit terrarie bør have. Du bør desuden overveje at anskaffe dig en mindre boks, også kendt som en faunaboks, som dit krybdyr kan opbevares i, i tilfælde af at du skal tilgå terrariet, f.eks. ved rengøring af terrariet, eller hvis du skal skifte det ud med et nyt.

Du kan godt glæde dig til at finde din nye bedste ven!Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud