Skal du på camp næste sommerferie?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Selvom dette års sommerferie for Danmarks børn er veloverstået, betyder det jo på ingen måde, at den ikke kan vende tilbage næste år for fuld skrue. Har dette års sommerferie været kedsommelig og corona-begrænsningspræget? Da handler det om at erstatte nederlaget fra i år med optur det næste.

Familiecamp i samværets ånd

Hvilken camp det vil være sjovest og hyggeligt samt mest minderigt at komme på, afhænger absolut af alderen på familiens medlemmer. Din Camp afholder en masse forskellige camps med forskellige kønsopdelinger, aldersgrupper og interessefelter. Er der flere meget små børn på få år i familien, vil det være mest passende at tage på familiecamp. På en familiecamp har man stadig hinanden som tryghedspersoner at støtte sig op af, samtidig med, at der er mulighed for at danne venskaber og nye relationer til fremmede. Det vil være en måde at tilbringe tid sammen med familien i et nyt og uudforsket miljø, som vil være spændende at gå på opdagelse i både i fællesskab og hver for sig.

Sportscamp for det energisprængte barn

Er der et aktivt barn i familien, er en sportscamp formentlig af interesse. På en sportscamp får man som omtrent 10-15-årig en uge fri fra familien med sport hver dag og søde, nye mennesker at lære at kende. Både instruktører, nye kammerater og aktiviteter samt du vil bidrage til, at man får en uge med fart på både hygge, socialisering og puls. Det vil være en smagsprøve på den oplevelse, man vil kunne tage del i, ved at gå på en idrætsefterskole. Forestil dig at gå på sportscamp i et år suppleret med skole. Det vil måske ikke være helt slemt endda – måske kan det udvide din horisont ift. muligheder for sportslig og social udfoldelse. Uanset hvad en sportscamp for alle i den rette aldersgruppe, der holder af at bevæge sig i fællesskab med andre.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud