Skån miljøet med LED belysning

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er du på jagt efter ny belysning, og ønsker du på samme tid at gøre miljøet en tjeneste? Så er LED belysning helt sikkert noget for dig. Osram LED er blandt andet en mulighed, hvis du ønsker at finde nogle af de bedste pærer på markedet, så du både gør dig selv og miljøet en tjeneste næste gang, du tænder lyset!

Hvad er LED?

LED er en forkortelse for de engelske ord, Light Emitting Diode. Det skal forstås på den måde, at det er en halvdeler, eller en diode, som udsender lys. Så kan det være, at du på nuværende tidspunkt tænker: Hvad er forskellen på LED og en eksempelvis en almindelige glædepære? Osram LED pærer er først og fremmest mere skånsomme mod miljøet, og de kan samtidig hjælpe dig med at få en mindre elregning.

Større effektivitet

Hvis du beslutter dig for at vælge en Osram pære, beslutter du dig for at vælge en pære, som har en langt større generelt effektivitet end en normal gløde- eller halogenpære. De bedste LED pærer på markedet er 8 gange så effektive som en almindelige glødepære, og de er 3 – 7 gange så effektive som en almindelig halogenpære.

LED belysning tilgodeser miljøet

I produktion af LED pærer bliver der ikke anvendt miljøskadelige stoffer, som kan være medvirkende til at belaste klimaet. Der bliver eksempelvis ikke anvendt kviksølv i fremstillingen af Osram LED pærer. Det er bevist, at hvis du bruger en 3 W LED pære i dens fulde levetid i stedet for en normal halogenpære, kan du skåne klimaet for 2 tons CO2.

Opremsning af fordelene ved LED belysning:

  • Længere levetid end gløde- og halogenpærer

  • Op til 80 % besparelse på strøm

  • Udleder minimal varme

  • Miljøvenlig

  • Energitilskud fra forskellige energiselskaber

  • LED belysning kan dæmpes, uden farven bliver ændret

  • Langt større effektivitetSpar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud