Skønhedspleje i Valby – Shifis

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)

Hos Shifis skønhedspleje og skønhedsklinik på Toftegårds Álle 17 tilbyder de effektiv hudpleje, hårfjerning, ansigtsbehandlinger og voks af kroppen. Behandlingerne er både for mænd og kvinder. I dag er der intet galt med en mand, der går op i sig selv. Faktisk skal en rigtig mand helst gå lidt op i sig selv.

På klinikken tilbyder de en række forskellige løsninger. Ansigtsbehandling er for alle, der ønsker pænere hud. Det er uanset, om du har hudproblemer med tør hud og eksem eller er teenager med uren hud, bumser og akne. Alle får lavet en hudanalyse, så de præcist ved på klinikken, hvilken behandling din hud skal have.

Hvis du ikke har problemer med din hud, men bare gerne vil have, at den skal se lidt pænere og friskere ud, kan du få en hudbehandling med hudslibning med små krystaller. Efter 5-10 behandlinger ser din hud allerede yngre og pænere ud.

Du kan også få ordnet øjenvipper. Foretaget Manicure, pedicure og neglepleje. Eller en voksbehandling hvis du har hår steder, du ikke ønsker at have hår.

Du kan se deres priser her.

Shifis skønhedspleje har også en webshop, hvis du vil købe produkter til kroppen. De har mange forskellige slags skøndhedsprodukter. Webshoppen finder du her.

Adresse
Toftegårds Álle 17
2500 Valby
Tlf. 31 25 31 65
Web: http://www.shifis.dk/

Skønhedspleje i Valby - Shifis, 8.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , , , ,Læsertilbud