SMOKE-IT – dampen vil vinde over cigaretrøgen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det er aldrig for sent at kvitte smøgerne. Problemet er, at det ikke altid er røgen, der er svær at give slip på. Det er vanen. Smoke-it.dk har fundet et alternativ, der hjælper rygere med at tage små skridt, før de tager de store.

Det er ikke bare smøgerne, du smider væk, når du skifter til en e-cigaret. Ifølge SMOKE-IT, som går ind for en positiv værdi for mennesker, miljø og økonomi, er der nemlig meget at vinde. Virksomheden, der tilbage i 2011 startede som et enkeltmandsfirma, kan nu glæde sig over at være Danmarks førende e-cigaret forhandler. Virksomheden har dagligt drift i Galten ved Aarhus, og desuden intet mindre end 14 fysiske butikker på internationalt plan.

En sund idé

Den elektroniske cigaret har ikke altid været en foretrukken vare på det danske marked. Dels fordi brugerne ikke har vidst nok om produktet, og fordi det ikke har været alment attraktivt. Da dampcigaretten adskiller sig fra en organisk cigaret, er den naturligvis styret af et batteri, og med hjælp fra et varmelegeme, også kaldet en forstøver eller en fordamper, og en patron med væske kan brugeren af cigaretten dampe, som var det en rigtig cigaret.

Hos SMOKE-IT så for små syv år siden mulighederne, e-cigaretten indebar. Det er alligevel først indenfor de seneste år, at dampcigaretten har fået et mere helgarderet ry på markedet. Et fokus, man i virksomheden lægger stor vægt på, er den forebyggende fordel, det kan være at vælge e-cigaretten frem for den organiske. Et øget fokus fra sundhedsstyrelsen, hvor man har tilkendegivet at e-cigaretter er hele 95 % mindre skadelige end almindelige cigaretter, har naturligvis også haft indflydelse på produktets stigende efterspørgsel. Der er så meget tilfredshed hos både forbrugere og udbydere, at der tilmed gøres en stor indsats for at sikre videreudviklingen af produkterne i tæt samarbejde med kompetente eksperter.

Kompetent vejledning til nye såvel som garvede dampere

Hos SMOKE-IT arbejder man både på at informere brugerne på bedste vis omkring produktets egenskaber og muligheder men også på at italesætte dets omkringliggende fordele. Salg af e-cigaretter bevæger sig nemlig på den rigtige side af loven, og er derfor ikke omfattet af rygeloven.

Det er muligt at få kyndig vejledning i de eksisterende fysiske butikker, som virksomheden udbyder, men også på deres hjemmeside, hvor de driver en daglig nethandel og support.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud