Sørg for at have det rigtige tøj til trekkingturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Når du skal ud at trekke, er det vigtigt, at du har det rigtige tøj med. Noget af det har du sikkert allerede i forvejen, mens der kan være andet, som du er nødt til at gå ud at købe for at være sikker på at have det helt rigtige. Vi kommer her med en guide til det vigtigste tøj, som du skal have med på trekkingferie.

1. Nogle gode sko

Når du skal ud at trekke, er det vigtigt, at du har de rigtige sko. Der er stor forskel på, hvad de rigtige sko er. Det er derfor en god ide, at du tager i en butik, hvor de har styr på det, så de kan hjælpe dig. Hvis du skal gå i bjerge, er det vigtigt, at du vælger nogle sko, hvor dine ankler får støtte af skoen. Det kunne fx være et par gode men billige støvler, men sørg for at de er gået godt til inden rejsen begynder. På den måde kan du nemlig undgå vabler.

2. Zipp off bukser

Når du skal bære alle dine ting på ryggen på en trekkingtur, er det vigtigt, at du har noget tøj med, der kan bruges i mange forskellige situationer. Det kan for eksempel være et par zipp off bukser. Bukserne kan både bruges som lange bukser og lynes af, så de bliver til shorts.

3. En nederdel

En nederdel virker måske ikke som det oplagte valg, når du skal ud at trekke, men den kan faktisk være rigtig smart, hvis du er kvinde. Hvis du skal trekke et sted, hvor der er langt mellem toiletterne, er en lang nederdel en god beskyttelse mod nysgerrige blikke, når du skal tisse.

4. En fleecebluse

Fleece tørrer meget hurtigt, og en bluse af fleece er derfor perfekt at have med på trekkingutren. Ofte bliver du kold, når du holder pause eller om aftenen. Der er det rart at have blusen. Hvis du sveder i blusen, tørrer den hurtigt igen.

5. Sokker uden søm

Det er muligt at købe særlige vandresokker, hvor der ikke er søm i. Det gør, at der ikke er noget, der kan sidde og genere dine fødder, mens du vandrer. Det er en rigtig god mulighed for dig for at beskytte dine fødder på den bedst mulige måde.

6. Hurtigtørrende håndklæde

Hvis du har mulighed for et bad, når I kommer frem til jeres lejr om aftenen, er det jo bare helt fantastisk. Det kan være rigtig rart efter en lang dags vandring. Sørg for at have et hurtigtørrende håndklæde med, så det er tørt, når I skal videre næste morgen.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud