Sov bedre om natten med disse få tips

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Nattesøvnen kan halte lidt nogle gange, og til tider kan det være i længere perioder. Så er det vigtigt, at du kigger på, hvad der mon kunne være skyld i det. Hvis du ikke umiddelbart kan finde en grund, så er der et par ting, du kan gøre for at hjælpe på nattesøvnen.

Når du sover, er det det tidspunkt, hvor du er mest blottet. Det handler derfor om, at du skal være tryg og have det godt. Du har sikkert et par måder, der hjælper dig med at føle dig tryg, hvis det er træls.

Dyne, pude og bamser

Der er nogle, der foretrækker at have en hule, når de skal sove. Andre vil gerne have en redde, og du har sikkert din helt egen måde at være tryg, når du sover. Dyner og puder har meget at sige. Det er vigtigt, at du har en dyne, du finder komfortabel. Der er nemlig en hel masse forskellige slags at vælge imellem. Der er klassiske dyner, det kan være en lang dyne, der er kugledyner, kædedyner og mange flere.

Den rigtige slags dyne kan hjælpe meget på dine søvnproblemer.

Derudover er bamser en god mekanisme, mange bruger, når de har brug for at føle sig trygge.

Andre ting, du kan gøre for at forbedre din søvn

Drik et glas vand, inden du går i seng. Sørg for, at rummet er koldt. Der er nogle meget simple og basale ting, du kan gøre, inden du skal i seng, for at optimere din søvn. Et par ting kunne være:

  • Træk vejret ved brug af 4-7-8-metoden. På den måde gør du din krop rolig.

  • Hvis du har mange tanker, kan du skrive dem ned, inden du går i seng.

  • Tag et varmt brusebad, så du får varmen.

  • Luft ud i fem minutter, lige inden du skal sove.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud