Spansk mad på Los Krejlos (LUKKET)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Los Krejlos er en tapas restaurant, hvor man kan få spansk mad , spansk vin og spanske fester. På væggene hænger ejerens egen malerier. På Los Krejlos kan man mærke stemningen af Spanien.

Restaurantens tapas retter giver en mulighed for at smage på Spanien, da man her får mulighed for at smage på en række spanske retter. Der er to tapas hovedmenuer – Kokkens tapas anretning og Kokkens Gourmet tapas. De koster henholdsvis 165 kr. og 245 kr. Kokkens Gourmet tapas er for min. to personer. Herudover kan man få sandwich og nachos, hvis man ikke har lyst til tapas.

På vinkortet kan man vælge mousserende vin, hvidvin, rødvin og dessertvin. Udover vin kan man vælge sodavand, soft, spansk øl, æble cider eller sangria. Der er også mulighed for at få espresso, cafe latte, cappuccino. Hvis man vil have en stærkere kaffe, kan man få en irsk kaffe eller en spansk kaffe. Spansk kaffe er espresso med brandy.

En gang om måneden er der spansk fest på Los Krejlos. Arrangementerne består af spansk musik og spansk buffet. Man kan se på deres Facebookprofil, hvornår der er fest på restauranten. Hvis man er fan af Spanien, er det en oplevelse, som er værd at opleve.

Hvis man ønsker at købe malerierne på væggen, skal man henvende sig til ejeren. Alle malerier er til salg. Hvis man vil vide, om der er en sammenhæng mellem malerierne og Spanien, skal man også kontakte ejeren.

Køkkenet åbner kl. 16 og lukker kl. 22.

 

Adresse
Valby Langgade 180
2500 Valby
Tlf. nr.: 20 76 06 16Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , ,Læsertilbud