Spil om penge bliver omtalt negativt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

spilnuDet har i mange år ikke været positiv omtale, som spil om penge har været genstand for, men især i den seneste tid er det gået stødt ned ad bakke med den positive omtale. Der er selvfølgelig noget rigtigt i den dårlige omtale, men det er vigtigt at huske på, at ikke alt sammen er dårligt. I dag er det sådan, at hvis der er en, der ikke kan styre sit spil om penge, så er omtalen negativ, og hvis der er en, der godt kan, så er omtalen stadig negativ, hvilket er forkert. Der er ikke noget galt i at spille om penge, hvis man står i en situation, hvor man godt kan styre det.

Brug hovedet, når du spiller

Hvis du spiller om penge, er det vigtigste bare at have hovedet med sig. Der er ingen grund til, at man bliver en af dem, der skaber den dårlige omtale. Det er selvfølgelig sjældent noget, man kan gøre noget ved, hvis man har tendenser til at falde i fælden og ikke kan stoppe, mens legen er god. Hvis man falder i fælden, er det bedste, man kan gøre, at lade sig hjælpe. For hvis man ikke vil lade sig hjælpe, så går det ikke kun udover én selv, men også ens nærmeste. Har man et problem, er der mange chancer for, at man kan tabe mange penge, og i værste tilfælde kan man risikere at gå fra hus og hjem eller miste både venner og familie, og så står man kun med spillene tilbage.

Der er masser af råd til hjælp. Der er alt fra hjemmesider og telefonlinjer til fysiske steder og personer, der kan hjælpe, så det er bare med at benytte sig af det. Hvis du spiller online, har du let tilgang til hjælp, da rigtig mange online spillesider har en linje af en eller anden slags, som de opfordrer en til at bruge, hvis man har problemer. Så længe du har hovedet det rette sted og er klar på at modtage hjælp, hvis problemet skulle opstå, er der ingen fare for at bruge lidt tid på at spille om penge på den ene eller den anden måde.

Der er mange positive ting ved at spille

Der er mange måder, hvorpå man kan spille om penge, og ingen af dem fortjener dårlig omtale, da der også er nogle positive ting ved at spille. For det første er der altid en chance for at vinde pengene ind igen – enten med lidt eller stort overskud. Som sagt er der mange måder at spille på, og online spil har især vundet meget frem. Se et stort udvalg af spil online. Der er også noget så enkelt som lotte eller skrabelodder, og så er der jo altid de fysiske steder, hvor man enten kan benytte spillemaskinerne eller spille spil mod hinanden i form af poker eller lignende. Der er noget sjov og noget spændende ved at spille om penge. Det er bare med at holde det på et ansvarligt og moderat niveau.

StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Min. 18 år | Siden indeholder reklame | Spil Ansvarligt

Spil om penge bliver omtalt negativt, 9.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud