Stort miljøcenter

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

buy cheap generic cialis online

ass=”alignright size-full wp-image-999″ />

Der sker hele tiden nye tiltag indenfor miljøområdet, og det er også en af grundene til, at Københavns Kommune i samarbejde med Københanvs Energi har valgt at lave Energi & Vandværkstedet.

Energi & Vandværkstedet er en miljøskole, som holder arrangementer om lokalmiljøet, og viser hvordan vi kan bruge vand, sol osv. som energikilde. Stedet ligger på Roskildevej lige ved Damhussøen, og derfor holder de også nogen gange arrangementer, hvor du kan komme ud og sejle på Damhussøen.

Arrangementerne er hovedsageligt for folkeskoleelever, der kan komme og lære om miljøet. Stedet er til dagligt kun åbent for skoleelever. Det er dog ikke umuligt at få lov at se stedet, selvom du ikke går i folkeskole. Du kan altid kontakte Energi & Vandværkstedet, hvis du gerne vil høre om muligheden for se miljøskolen. Ellers skal du bare holde øje med deres hjemmeside, hvor det bliver slået op, når der er åbenthus arrangementer. Det eneste, du skal gøre, er, at trykke her.

Hvis du har et barn, skal du få dit barns skole til at besøge Energi & Vandværkstedet. Dit barn kommer især til at lære meget om vand. Bl.a. hvordan vi kan bruge vand til at give os energi. Eller hvor vand egentlig kommer fra, og hvordan vores vand bliver rengjort, så ingen bliver syge, når de drikker vand fra vandhanen.

Hvis det har interesse at lære lidt mere om miljø og især om vand, kan du læse mere om Energi og Vandværkstedet her.

Alle kan lære mere om miljøet.

Adresse
Roskildevej 211-213
2500 ValbySpar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , ,Din guide til Valby

Info om ValbyOnline.dk

Læsertilbud