Ting du kan lave med dine børn i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Alle med børn kender til udfordringen med at finde på noget at lave i ferierne og i weekenderne. Man vil gerne stimulere og aktivere børnene bedst muligt, men hvad skal man dog finde på? Nedenfor er der lavet en miniguide til, hvad du kan foretage dig med dit barn i Valby. Guiden vil tage udgangspunkt i forskellige aktiviteter og afhænger af forskellige årstider og generelt af vejr og vind. Guiden er derfor blot til inspiration, og der kan plukkes fra den, som man ønsker.

For de små

Som forældre vil man altid gøre det bedste for sit barn. I stræben efter at gøre det bedst mulige glemmer mange forældre, at det bedste man kan gøre for de små, er at være sammen med dem og give dem sin opmærksomhed og ubetingede kærlighed. Alligevel ønsker man indimellem at komme lidt ud med de små børn. I Valby er der mange legepladser, hvor man kan få tiden til at gå med sine børn. Her kan især nævnes Naturlegepladsen i Valbyparken, som er et attraktivt sted for børnefamilier med helt små børn. Dertil findes der også andre legepladser rundt omkring i byen fx på Valby Skole, ved Steins Plads, Trekronergade, kirsebærhaven, Carl Langes Vej m.m.

Det er også nemt og fleksibelt blot at tage de små poder med ud i naturen med en frokost. De helt små stiller ikke så mange krav, og derfor er det med at nyde de ”gratis” aktiviteter med nærvær.

For de lidt større børn

I takt med at børnene bliver større, skal der ofte lidt mere til at aktivere dem. Der skal ofte også mere til at lokke dem med ud. Når børnene bliver større, er det lige pludselig ikke nok for dem ”bare” at være sammen med deres forældre.

Et barn der fx skal lokkes væk fra computerskærmen og med ud i naturen fx i Valbyparken eller ved Damhussøen, kan måske lokkes ved at få lov at spille Pokemon Go undervejs.

Hvis indholdet af aktiviteter skal tiltale det store barn mere, er der flere muligheder i Valby. I kan fx tage i Spinderiet for at shoppe. I byen findes også adskillige restauranter, hvor man kan nyde en god frokost. Ligeledes kan man tage med børnene på en guidet tur på Nordisk Film, i biografen eller i bowlingcentret. Om vinteren er et attraktivt besøgsmål skøjtebanen på Toftegårds Plads, som er en sjov og aktiv måde at være sammen på.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud