Ting du kan lave om aftenen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Om aftenen efter en lang dag, har du brug for at lave noget, som ikke er arbejdsrelateret. Det er vigtigt, at hjernen får lov til at koble fra. Her får du nogle ideer til, hvad du kan lave om aftenen.

Tips

  • Undgå at være på mobilen, og brug i stedet for tiden på fordybelse. Du kan læse en god bog eller i et magasin.

  • Forkæl dig selv med et langt varmt bad. Husk at være god ved dig selv i ny og næ.

  • Sæt god musik på og dans rundt. Hvis du ikke har en playliste med alle dine yndlingssange, kan du lave en, og spille den om aftenen. Syng og giv den gas – det giver en livsglæde og spreder god energi.

  • Du kan shoppe online. I dag har du mulighed for at købe tøj på nettet, og gør brug af det. Bestil tøj, få det hjem og prøv det foran spejlet.

  • Sæt en film på. Er du mest til sjov, gys eller krimi?

  • Gå i køkkenet og lav en ny ret. De aftner, hvor du har tid, kan du lave mad, som du nødvendigvis ikke altid har overskud til. Du har tiden til at prøve nye retter af. Server en af dine uhrskov vine, og du kan eventuelt invitere en ven/veninde hjem. På forhånd kan du bestille forskellige slags vine hos uhrskov vinhandel.

Minder

I dag tager mange billeder på telefonen, og du har dermed ikke billederne fremkaldt. Du kan derfor sortere i dine gamle billeder og gemme dem i mapper. Ydermere kan du få dine yndlingsbilleder fremkaldt hos din nærmeste fotoforhandler.

Hvis du har en ven/veninde, som snart har fødselsdag, kan du samle alle billeder, som du har af jer sammen i en fotobog. Det er en betydningsfuld gave, som altid er god at kigge i. Det vil minde om, da I var yngre, og hvor I er i dag.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud