Tips til opgraderingen af soveværelset – less is more

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Står soveværelset for skud, og trænger rummet til en lille opgradering, eller måske den helt store tur? Så læs med her, hvor du kan finde tips og tricks til, hvor nemt du kan give soveværelset en makeover.
Less is more, er der nogen, der siger, og det kan der være noget om langt hen af vejen, når man snakker indretning, især i et rum som soveværelset. Et rum, hvor man skal sove og hvile sig, er det vigtigt ikke at have for mange ting omkring sig såsom store reoler med bøger, kasser og andet nips, der kan få det til at tynge. Hav så vidt muligt så få pyntegenstande i soveværelset, og ellers kun udnyt rummet til et klædeskab, en seng, et par natborde og en lampe eller to.

Det skal du pryde dit soveværelse med

Væggene
På væggene hænger de fleste enten plakater eller malerier op, og det er også en mulighed, hvis ikke det bliver for mange af slagsen. Lav hellere en billedvæg i stuen eller køkkenalrummet. Et alternativ til vægudsmykning er maling. Er man rigtig modig, maler man alle væggene i en ens farve, men ellers gør væggen, som sengen står op af, sig rigtig flot ud i en kontrastfarve til de andre hvide vægge. Det giver samtidig en hule stemning, og alene en farvet væg kan gøre nok til, at man ikke behøver at bruge flere hundrede kroner på billeder og plakater.

Belysning
Der findes mange måder at indrette sig med belysning i soveværelset. Nogen benytter sig af loftslamper, andre væglamper, og begge løsninger er brugbare. Dog vil et godt råd være, at man hænger en loftslampe op med god belysning, så man kan se opbevaringen i klædeskabet og samtidig har en mere dæmpede belysning omkring sengen. Dine øjne bliver mere gjort klar til natten, hvis belysningen er dæmpet, frem for skarpt lys, der vækker dine øjne. Et alternativ til væglampen, er en bordlampe på et natbord. Det kan også se ret eksklusivt ud med en bordlampe, der har en stor skærm, hvis soveværelset vel at mærke er i én af de større rumkalibre. Find stort udvalg af bordlamper her.

Stemning
Der kan være mange måder at skabe stemning på, ikke alene belysningen spiller en rolle, men interiør som puder, plaider, planter og sengetæppe er alt sammen med til at skabe en vis stemning, og stilen er helt op til den enkelte. Et sengetæppe er både med til at give et ryddeligt look i hele soveværelset, og så holder det sengetøjet væk fra hverdagens baktier.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud