Tøj til gravide

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)

Det er ikke altid let for gravide at finde tøj, som de kan passe. Heldigvis kan gravide købe tøj i butikken Ventetid i Valby.

Butikken ligger på Valby Langgade. Butikken startede, fordi ejeren selv havde svært ved at finde tøj, da hun var gravid. Derfor åbnede hun sammen med sin mand butikken Ventetid, hvor man kan købe tøj til gravide og ammende mødre. Det er helt klart en butik, du skal besøge, hvis du er gravid, eller hvis du kender én, som er det.

De har utrolig mange tøjmærker i butikken. Bl.a. Mamalicious, Milker, Noppies, 2Wear, Fab9, Mamabystroom, Storksak, Queenmum, Hotmilk, Anita, H.J.O.R.T.H., Costumized.

Du finder desuden også en række pusletasker, ammepuder og forskellige slags cremer.

Du kan altid komme ned i butikken, hvis du gerne vil have rådgivning om tøj til gravide. Eller rådgivning om hvad du kan forvente som gravid, eller måske bare hyggesnakke. De hjælper dig gerne med det hele hos Ventetid.

Hvis du ikke har mulighed for at handle i butikken, er det også muligt at købe tøj i deres webshop, som hedder Mor & Barn. Der kan du købe tøj, når du har tid. Du finder webshoppen her.

Hvis du leder efter kvalitetsventetøj, skal du besøge butikken eller webshoppen.

Adresse
Valby Langgade 75b
2500 Valby
tlf.36300990
Web: http://www.mor-og-barn.dk

Åbningstid
mandag lukket
tirsdag – fredag : 11 – 17.30
lørdag : 10 – 14

Tøj til gravide, 6.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , , , ,Læsertilbud