Louis – tøj til trendy mænd (LUKKET)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Ved du præcist, hvad du vil have, når du shopper tøj, og er du træt af, at du aldrig kan finde noget trendy smart tøj? Du skal bare besøge Louis på Valby Langgade. Louis er en tøjbutik med masser af trendy tøj.

Blandt nogen af de tøjmærker, som du kan få hos Louis, kan nævnes Replay, Matinique, Fred Perry, BZR, Day For Men, selected osv.

Der er meget forskelligt tøj i butikken. Men da Louis hovedsageligt henvender sig til trendy fyre, er det mest t-shirts, poloer, cowboybukser, du kan få. De har også sneakers og pæne sko i butikken. Det er ikke det største udvalg af sko, som du finder har, men til gengæld er skoene udvalgt efter, at de passer sammen med tøjet. Du kan ikke købe morfar sko her.

Hvis du ikke gider tage ned i butikken på Valby Langgade, kan du heldigvis bestille tøj hjemmefra. Louis har en netbutik, hvor du vælger det tøj, som du gerne vil købe, og derefter bliver det leveret hjem til dig. I shoppen kan du også bestille dametøj og børnetøj, selvom Louis kun sælger herretøj. Det skyldes, at webbutikken er et samarbejde mellem mange andre butikker. Du finder Louis webshop her.

Fordelen ved at besøge den fysiske tøjbutik er, at du får god service i butikken, og de kan hjælpe dig, hvis du gerne vil have gode råd til, hvilket tøj du skal købe.

Adresse
Valby Langgade 63
2500 ValbySpar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , , , ,Læsertilbud