Top 5: De fedeste steder i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Valby, Valby, Valby. Du skønne gamle forstad. Københavns Perle! Sjællands Herning! Kært barn har mange navne, og Valby har flere end de fleste. Vores elskede bydel er et sandt overflødighedshorn af forlystelser og kulturelle seværdigheder og begivenheder. Derfor kan det for mange danskere og valbygensere være svært at vælge hvad man skal bedrive fritiden med. Vi giver dig her vores besyv og selvfølgelig vores Top 5 over Valbys fedeste steder!

Valby Vegas – Byens stolte spillehal

Stedet at være over dem alle er selvfølgelig Valby Vegas. Valbys ældste spillebule er et sandt slaraffenland for alle der ynder at spille om penge. Du kan finde et stort udvalg af pengespilsautomater og klassiske spillemaskiner. Der er alt for dig der kan lide casino spil! Der er tale om en fremragende arena hvor gentlemen og kvinder i alle aldre (over 18) mødes til en hyggestund i både hverdage og weekender. Glæd dig til at opleve det bedste ved Valby i et lokale uden vinduer!

Spinderiet

I modsætning til hvad mange går og tror, så har Spinderiet, trods sit navn, intet at gøre med ”spins” til spillemaskiner. Navnet kommer fordi der tidligere var et stort spinderi, hvor syersker lavede garn. Tænk engang.

I dag er Spinderiet en vaskeægte sensation af et semi-udendørs storcenter, hvor du finder alt fra Kvickly, JYSK og sågar en Din Tøjmand. Mange Valbyborgere besøger dagligt Spinderiet for at hygge i samvær med ligesindede.

Valby Skakforening

Piberøg og slidte skakbrikker. Hvem nyder ikke god herrehygge i et kælderlokale? Det gør de i hvert fald i Valbys hæderkronede skakklub, hvor alle er velkomne hvis de tror de er den nye Bobby Fischer. Det vides ikke om det er accepteret at nyde e-cigaretter i skakklubben, men det kan være det er helt ok! OBS: Kvinder er ikke velkomne.

Sjælør Boulevard

Trenden i disse år er, at man skal opleve noget der er virkeligt, altså virkeligt som i ”real”! Her passer Sjælør Boulevard perfekt ind i den trend. Fra bander foran boligblokke, til en klimavenlig Lidl. Sågar er der en s-togs-stationskebabpusher i den ene ende af boulevarden, som serverer en legendarisk omgang kebabsnask, ifølge mangt en gymnasieelev. Hvad venter du på? Begiv dig ”off the beaten track” i Valby og tjek Sjælør Boulevard ud! Nåh ja, og så ligger Vestre Kirkegård lige på den anden side af gaden, og den er også helt fin!

Grønttorvet 

Byplanlægningen i København er stukket helt af, og nye spændende steder skyder op konstant. Et af de mest spændende steder er nok Grønttorvet. Her finder du en masse nye høje generiske lejlighedskomplekser, med udsigt over Folehaven. I guder, hvor er det idyllisk. Hvorfor ikke indlogere sig der på ubestemt tid, og nyde Valby hver dag? Jeg ved, at jeg ville gøre det uden at blinke. Alternativt kan man bare besøge den nuværende byggeplads og nyde lugten af håndværkersved og tungt maskineri.

God fornøjelse i Valby! Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud