Trænger din bærbar til en erstatning? Spar penge og køb den her

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det kan være dyrt at skulle ud og anskaffe sig en helt ny computer, hvis man står over for en studiestart, et studiearbejde, hvor der kræves en computer, eller hvis man blot ønsker en nyere computere, end den man i forvejen har. Der kan være penge at spare ved at kigge efter en brugt bærbar, og netop dette kan være en fordel, hvis man er studerende med et lavt budget, eller hvis man ikke skal bruge computeren i flere timer hver dag. En brugt computer behøver ikke nødvendigvis være i dårlig stand eller have store fejl og mangler, hvis blot man selv er orienteret herom.

Faktisk kan du på Datamarked.dk finde alt fra brugte bærbare computere, laptops og notebooks til iphone telefoner i god stand og til skarpe priser. Du kan med sikkerhed finde en nyere bærbar, end den du har og med i ro maven købe den, da alle deres computere er blevet testet og gennemset for fejl og mangler. De er således nyinstalleret inden salg, så du nemt og enkelt kan gå hjem og nyde brugen af din nye, brugte bærbar. Find brugt bærbar computer her.

Se efter dette, når du køber en brugt bærbar

Der er risici forbundet med at købe en brugt bærbar, men er man orienteret herom, kan der være fordele ved at købe netop en brugt computer, hvis blot man ved, hvad man skal kigge efter ved købet.
Sørg for at tjekke skærmen på computeren for revner, da en skærm på en bærbar er én af de dyreste dele at erstatte og få udskiftet. Se også efter farveforskelle, mørke og lyse pletter på skærmen, som kan tyde på, at pixlen kan være død.
Overordnet set bør du også gå efter udseendet på den brugte bærbar, da det først og fremmest fortæller om den generelle standard på computeren både indvendigt og udvendigt – hvorledes den tidligere ejer har passet på den. Det er derudover også vigtigt, da det kan have betydning for prisen i sidste ende. Sørg for at stand og pris hænger sammen.
Test computeren ved at tænde for den og lyt efter høje eller formaling lyde. Vær også opmærksom på ventetiden inden den traditionelle Windows hilsen fremkommer. Disse fejl kan også være dårlige tegn.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud