Trænger dine lastbiler til en ordentlig vask

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Kender du følelsen af at køre rundt i en beskidt bil? Det kan føles nærmest flovt at køre rundt i en alt for beskidt bil. En nyvasket bil, derimod, giver en følelse af tilfredsstillelse, og som du kan være stolt af at køre i. Det samme gælder, når det kommer til erhvervskøretøjer.

Hvis du har med store køretøjer at gøre som for eksempel lastbiler, busser og andre former for store erhvervskøretøjer, er det vigtigt at huske og få prioriteret rengøringen. Disse køretøjer bruger ofte mange timer på landevejene, og derfor bliver de hurtigt beskidte og snavsede at se på.

Derfor bør du sørge for et nyvasket udtryk

Bliver rengøringen af lastbilen ofte nedprioriteret? Så er det måske ved at være tid til, at du gør noget ved det. Når lastbilerne er snavsede, kan det nemlig have flere forskellige negative konsekvenser.

En beskidt lastbil kan give dit firma et dårligt ry og rygte. Du bliver muligvis fravalgt til fordel for dine konkurrenter, som har køretøjer, der fremstår rene og præsentable – det vidner nemlig om, at man har styr på sagerne.

Slip for rust og få gladere vognmænd

Skidt og snavs kan med tiden forplante sig så kraftigt på køretøjer, at det kan skabe en større risiko for rust. Hvis du gerne vil have lastbiler, der holder mange år i fremtiden, bør du sørge for at rengøre dem jævnligt, så du undgår rust.

Der er samtidig stor sandsynlighed for, at dine vognmænd vil blive gladere og mere tilbøjelige til at passe ordentligt på køretøjet, hvis det er rent. Når lastbilen fremstår flot, er den rarere at køre rundt i, og vognmanden kan føle sig stolt over at køre i netop denne lastbil.

Besøg Copenhagen Truck Wash i Taastrup eller Hvidovre

Hvis det alt sammen er noget, du kan nikke genkendende til, så bør udforske mulighederne. Kig eventuelt forbi Copenhagen Truck Wash, som tilbyder vask af alle slags store køretøjer. De har vaskeanlæg og haller i både Taastrup og Hvidovre, der egner sig til større erhvervskøretøjer. Trænger lastbilen til en grundig og effektiv vask? Så få vasket dine lastbiler eller andre erhvervskøretøjer i København.

Det er ikke noget, der behøver at tage alverdens tid. Hos Copenhagen Truck Wash har de hele seks vaskehaller, og du kan ofte køre direkte ind, så du undgår lange ventetider. Der er stor bemanding på stederne netop fordi, at det er vigtigt, at du kommer på vejene igen hurtigst muligt. Derudover anvender de drop-in konceptet, så du kan få vasket lastbilen, når du er i området, og det passer dig.

Indgå en løbende vaskeaftale på det antal biler du har

For at bibeholde det flotte og nyvaskede udtryk har du mulighed for at indgå en løbende aftale med Copenhagen Truck Wash. Det vil sige, at du kan få en ubegrænset vaskeaftale på det antal køretøjer, som du har.

De garanterer, at dit køretøj er 100% rent efter en vask hos dem. Hvis du ikke er tilfreds, tilbyder de endda en gratis omvask.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud