Tre idéer til kalendergaver til ham der elsker at overnatte i naturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Alle er glade for at få gaver, det gælder også mænd. Er du rigtig glad for din kæreste, din far eller en anden af hankøn? Er han samtidig glad for at overnatte og bruge længere tid i naturen? Det kunne være en tur i de norske fjelde, de danske skove eller andre herlige steder. Hvis du kender en, du skal glæde? Så kommer her tre bud på gaver, der kan kommes i en pakkekalender, og som han med garanti vil blive rigtig glad for at modtage.

En sovepose hjælper til en god nats søvn

De fleste i Danmark er vant til at sove med en dejlig dyne året rundt. Derfor kan det selvsagt være nervepirrende at skulle overnatte uden sin egen dyne. En sovepose kan fylde dette tomrum og er med til at sikre en god nats søvn, uanset hvor du befinder dig i verden. Ved valg af sovepose er formålet vigtigt at have for øje, da temperaturen har en del at sige. Men det er muligt at finde soveposer til alle formål, og endda nogle der er så alsidige, at de kan bruges hen over flere sæsoner.

En gasbrænder gør madlavning i naturen nemt og bekvemt

Det er svært at være på tur uden at spise noget, da mad er vigtigt for at holde sig kørende. Det er også vigtigt at spise god og til tider varm mad. Men det at lave mad i naturen er selvfølgelig ikke det samme som at lave mad derhjemme, det byder på nogle helt andre unikke oplevelser. En af de vigtigste ting at have med på tur, er noget at lave varm mad på. En gasbrænder er et godt bud til dette formål, da den er meget nem at håndtere. I naturen må det gerne være nemt, så man ikke bruger for meget energi på unødvendige ting. En gasbrænder, som selvfølgelig benytter sig af gas, har en meget høj brændstofsværdi, som sikrer en hurtig opvarmning, dette gør madlavningen nemmere at gå til. En gasbrænder er desuden også et af de billigere alternativer, når man sammenligner forskellige typer af brændere.

En god rygsæk gør opbevaringen til en leg

Uanset om der er tale om en lang eller kort tur, er der brug for grej, når man skal ud i naturen. En god rygsæk er derfor utrolig vigtig til opbevaringen af alt ens grej. Størrelsen afhænger typisk af hvor lang turen er, og selvfølgelig hvor meget grej der skal med på turen. Det er vigtigt at kigge godt efter ved valg af rygsæk, og finde en der er af god kvalitet og med de rigtige specifikationer. Er turen i kano, kan det f.eks. være en god idé at vælge en, der er vandtæt. Vælges der er en mindre rygsæk, kan den også fungere meget alsidigt i form af arbejdstaske, skoletaske eller som håndbagage til ferien. Er designet og udseendet vigtigt? Så findes der også et utal af tasker, der kan leve op til dette.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud