Valby Kino

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/10 (2 votes cast)

Den sidste biograf i Valby er desværre lukket for mange år siden. Men foreningen Valby Kino arbejder seriøst med at få placeret en rigtig biograf centralt i Valby.

Planen er at Valby Kino skal placeres centralt, og tilbyde kvalitetsfilm til børn og voksne. Stemningen i biografen skal være hyggelig og hjemlig, og folk skal kunne mødes til en kop kaffe og en kage i cafeen, også når de ikke skal se en film. Nøgleordene er kvalitet, komfort og hygge. Med Grand teateret i København og Empire Bio på Nørrebro som forbilleder, vil Valby Kino skabe en hyggelig biograf og café, hvor kvalitet er det vigtigste.

Der er tre typer af medlemsska

order cialis online no prescription

ber af foreningen Valby Kino:

  • Type A: Medlemmer af medlemstype A har fri adgang til alle Valby Kinos arrangementer, og har stemmeret til generalforsamling. Medlemsskabet koster kr. 150,- i 2010, herefter kr. 300,- årligt, som opkræves i januar.
  • Type B: Støttemedlemsskab for privatpersoner, som ikke giver adgang til arrangementer eller stemmeret til generalforsamling. Medlemsskabet koster kr. 80,- årligt.
  • Type C: Støttemedlemsskab for foreninger og virksomheder, til kr. 1500,- årligt. Medlemsskabet giver ikke adgang til arrangementer, men foreninger og virksomheder bliver nævnt i Valby Kinos markedsføring, og kan få logo vist på Valbykino.dk.

Valby Kino arrangerer filmvisninger i blandt andet Prøvehallen og Valby Kulturhus. De fleste arrangementer er åbne for alle.

Hjemmeside

zp8497586rq
Valby Kino, 3.5 out of 10 based on 2 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , ,Læsertilbud